BREIKERS Café vitaliteit en duurzame mobiliteit: 12 september

Een vitale werknemer is gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Reden waarom er tal van gezondheidsprogramma’s zijn om uw werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Maar wist u ook dat werken aan vitaliteit een belangrijke bijdrage kan leveren aan vertragingsvrij reizen, het oplossen van parkeerproblemen of betere bereikbaarheid?

Dinsdag 12 september vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom om u – onder het genot van een hapje en een drankje – te laten inspireren en informeren over de relatie tussen vitaliteit en duurzame bereikbaarheid.

In dit negende inspiratiecafé in samenwerking met ‘Beter op weg’ praat Meindert Schut met werkgevers over innovatieve oplossingen om hun medewerkers anders en vooral slimmer te laten reizen. Het reizen van en naar het werk is immers lang niet altijd onderwerp van gesprek, terwijl de fiets als alternatief voor de auto een gunstig effect heeft op zowel bereikbaarheid, luchtkwaliteit en gezondheid.

Bekijk het programma en de sprekers

Meld je hier aan voor het BREIKERS-Café


Samen met Beter op weg

Op 12 september zijn we te gast bij Beter op weg. Meer weten over dit project? Kijk dan op www.beteropweg.com of kom naar het volgende BREIKERS-cafê.


Terugkijken

Op 14 juni waren wij te gast bij Microsoft op Schiphol. Dit keer gingen we in gesprek over mobiliteit & het nieuwe (net) werken. Klik hier voor een korte impressie.


Noteer in uw agenda

BREIKERS Café over vitaliteit en duurzame mobiliteit

Wanneer: dinsdag 12 september

Inloop: 16.30 – 17.00 uur
Programma: 17.00 – 18.00 uur
Netwerkborrel: 18.00 – 19.00 uur
Locatie: Jopen Proeflokaal, Emrikweg 21, 2031 BT Haarlem
Aanmelden: klik hier

Aanmelden

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw inschrijving.

Als u geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Aanmelden