U bent uitgenodigd!

Woensdag 29 november aanstaande vindt in de prachtige boardroom van de Rembrandt Toren in Amsterdam het BREIKERS XL Café plaats.

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere avond waar we onder leiding van BNR-presentator Meindert Schut, met een select gezelschap van werkgevers, ondernemers en bestuurders de tussenbalans opmaken op weg naar een vertragingsvrij 2020.

Met uitzicht over Amsterdam

Tijdens het diner met uitzicht over Amsterdam bespreken we de lessen op het gebied van vertragingsvrij reizen én gaan we in op de plannen en kansen om de toenemende drukte op de weg zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Trends & innovaties met o.m. Farid Tabarki

Ook komen de belangrijkste ontwikkelingen en trends voor de komende jaren aan bod. Hoe zal de Metropoolregio Amsterdam zich verder ontwikkelen? Welke innovaties gaan het verschil maken? En welke rol speelt duurzaamheid daarbij? U hoort het onder meer van duurzaam ondernemer en theatermaker Thijs Lindhout en van trendwatcher en FD-columnist Farid Tabarki.

Zien we u de 29e?

Kortom, een avond vol inspiratie en informatie én een uitgelezen netwerk-gelegenheid. De bijeenkomst is ook interessant voor uw CEO of directeur HR, facilitair en duurzaamheid. Let wel, er is ruimte voor een beperkt aantal introducés.


Noteer in uw agenda

BREIKERS XL Café

Wanneer: Woensdag 29 november 2017
Locatie: Rembrandt Tower Boardroom
Programma:
16.30 – 17.30: Inloop & borrel
17.30 – 20.30: Inhoudelijk programma met interessante sprekers, netwerken en een walking dinner

Aanmelden

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers in de MRA regio. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst. Als u geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Aanmelden