Amsterdam Zuidoost verandert de komende 5 jaar ingrijpend. Het gebied is een aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven en krijgt ook een woon-werk functie met de bouw van 5.000 woningen. Dit heeft een grote impact op de doorstroming, de bereikbaarheid en het parkeerbeleid. Op donderdag 26 oktober vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom om u te laten inspireren en informeren over deze onderwerpen.

Presentator Meindert Schut (BNR Nieuwsradio) praat met werkgevers en deskundigen over hun innovatieve oplossingen om medewerkers anders en vooral slimmer te laten reizen. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om uw ervaringen te delen.

5 redenen om dit BREIKERS-Café niet te missen:

  1. Henk Markerink, CEO Amsterdam ArenA, vice-voorzitter van VAZO en voorzitter BREIKERS, is uw gastheer. Hij deelt met u hoe vertragingsvrij reizen bijdraagt aan het realiseren van één van de meest duurzame stadions ter wereld.
  2. Presentator Meindert Schut (BNR Nieuwsradio) gaat in gesprek met aansprekende werkgevers zoals ING over hún visie op duurzame bereikbaarheid en hun ervaringen met diverse innovatieve oplossingen.
  3. ALD Automotive en 24Fitlab vertellen over het succes van ‘filesporten’. Vanuit een doordacht vitaliteitsbeleid van ALD geven ze invulling aan sportinitiatieven tijdens de files.
  4. Als afsluiting een inspirerend verhaal van prof. dr. Rick van Baaren (Radboud Universiteit en Behavior Change Group) over hoe je menselijk gedrag (subtiel) kunt veranderen aan de hand van concrete, bewezen en soms verrassende technieken.
  5. Dit BREIKERS-Café is onderdeel van het symposium: Amsterdam Zuidoost: De Nieuwe Stad 2017-2030. Gemeente Amsterdam geeft een toelichting op de plannen die er liggen én u kunt volop meepraten over nog te nemen beslissingen aangaande de transformatie van Amsterdam Zuidoost.

Samen met VAZO

Dit BREIKERS-Café is onderdeel van het symposium: Amsterdam Zuidoost: De Nieuwe Stad. We organiseren dit symposium samen met bedrijvenvereniging VAZO. Dé belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in Amsterdam Zuidoost.

Meld u hier aan


Noteer in uw agenda

BREIKERS-Café in Zuid-Oost over bereikbaarheid 2017-2030

Wanneer: donderdag 26 oktober 2017
Inloop: 15.30 – 16.00 uur
Programma: 16.00 – 18.00 uur, met om 17.00 start BREIKERS Café
Netwerkborrel: 18.00 – 19.00 uur
Locatie: Holiday Inn Arena Towers

Aanmelden

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst. Als u geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Aanmelden