Een vitale werknemer is gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Reden waarom er tal van gezondheidsprogramma’s zijn om uw werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Maar wist u ook dat werken aan vitaliteit een belangrijke bijdrage kan leveren aan vertragingsvrij reizen, het oplossen van parkeerproblemen of betere bereikbaarheid?

Donderdag 23 november vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom om u -onder het genot van een hapje en een drankje- te laten inspireren en informeren door ervaringen van andere werkgevers uit uw regio. Neem uw HR- of facilitair collega ook mee!

In dit elfde BREIKERS inspiratiecafé praat Meindert Schut met werkgevers over hún visie op vitaliteit en innovatieve oplossingen om hun medewerkers meer te laten bewegen. Het reizen van en naar het werk is daarbij ook onderwerp van gesprek, want de fiets als alternatief voor de auto heeft een gunstig effect op zowel bereikbaarheid, luchtkwaliteit als gezondheid.

5 redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  1. We organiseren dit inspiratiecafé samen met de gemeente Almere, en zijn te gast bij Yakult. Een bedrijf dat ‘Werken aan een gezonde samenleving’ als (bedrijfs)filosofie heeft en bewegen en ontspannen actief organiseert en ondersteunt.
  2. Meindert Schut van BNR Nieuwsradio bevraagt diverse aansprekende werkgevers over hún ervaringen met vitaliteit en vertragingsvrij reizen.
  3. Rabobank Almere en Yarden vertellen aan de stamtafel over hun drijfveren om vitaliteit een belangrijke plaats te geven in het bedrijfsbeleid.
  4. VMCA deelt hun enthousiasme over de fietsactie van Ringring en de steun die deze actie oplevert voor Super COOL, het sportproject voor mensen met een verstandelijke beperking.

Terugkijken

Op 12 september organiseerden we samen met Beter op Weg een BREIKERS-Café in het Jopen Proeflokaal in de Waarderpolder in Haarlem. Klik hier voor een korte impressie.


Noteer in uw agenda

BREIKERS-Café i.s.m. Gemeente Almere over vitaliteit

Wanneer: donderdag 23 november 2017
Inloop: 15.30 – 16.00 uur
Programma: 16.00 – 17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Yakult, Schutsluisweg 1 in Almere (De Vaart)

Aanmelden

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw inschrijving. Als u geen werkgever uit de Metropoolregio Amsterdam of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Aanmelden