BREIKERS werkgevers kijken terug op succesvol 2017

Een succesvol jaar. Zó typeerden de aanwezigen van het BREIKERS XL Café het jaar 2017. De 165 werkgevers verenigd in het netwerk van BREIKERS leverden een belangrijke bijdrage aan de bereikbaarheid van de Metropoolregio Amsterdam: met elkaar halen zij dagelijks ruim 7500 medewerkers uit de spits. Daarnaast geven zij – veelal met steun van BREIKERS – invulling aan een innovatief mobiliteitsbeleid. Om dit succes te vieren kwamen afgelopen 29 november tal van werkgevers uit de Metropoolregio Amsterdam, vertegenwoordigers van lokale en nationale overheid én van werkgeversorganisaties naar de Rembrandt Tower Boardroom in Amsterdam voor het BREIKERS XL Café. Met een indrukwekkend uitzicht over de stad bespraken zij onder leiding van Meindert Schut de belangrijkste lessen en successen uit de afgelopen twee jaar én wierpen zij een blik op de toekomst van vertragingsvrij reizen.

Bekijk hier de hoogtepunten uit het eerste stamtafelgesprek over de lessen en successen van de afgelopen twee jaar.

Bekijk hier de hoogtepunten uit het tweede stamtafelgesprek over de toekomst van vertragingsvrij reizen.