Laat uw medewerkers kosteloos meedoen met de Zuidas Mobility Experience!

Zouden uw medewerkers op dezelfde manier blijven reizen als ze de beschikking zouden hebben over alle mogelijke vervoersmiddelen? Als ze niet langer uit gewoonte of gebrek aan opties iedere dag automatisch kiezen voor file of een bomvolle metro?

Op 3 april start op de Zuidas de tweede ronde van de Zuidas Mobility Experience zodat ook uw medewerkers vrijblijvend kunnen ervaren hoe het is om vaker te kiezen voor andere vervoermiddelen. De eerste ‘experience’ vond plaats in het najaar van 2017.

Zuidaspas

Of medewerkers nu met de (lease)auto of het openbaar vervoer van en naar Zuidas reizen, iedereen kan meedoen. Een maand lang krijgen zij een Zuidaspas met reistegoed, waarmee zij overal kunnen reizen zoals zij dat willen, privé én zakelijk: met de e-bike, deelfiets, trein, metro, bus, taxi, deelauto of huurauto. Een persoonlijke assistent helpt bij het plannen van de optimale reis.

Wat vonden eerdere deelnemers? Bekijk de video.

Ervaringen Zuidas Mobility Experience

Een maand volledige vrijheid

Met de Zuidas Mobility Experience kunnen uw medewerkers kosteloos ontdekken wat het is om volledig flexibel te reizen. Het kost u als werkgever dus ook niets! Zuidas Mobility Experience zoekt (lease)autorijders én ov-reizigers. Zij doen uw medewerkers een aanbod dat hen voor een maand volledige vrijheid biedt. In ruil daarvoor leren zij graag van de opgedane ervaringen van uw medewerkers.
Met één app-click een veelvoud aan mobiliteitsdiensten gebruiken: dat is de toekomst van reizen. In plaats van een auto te bezitten, betalen forenzen dan alleen voor het gebruik van een veelvoud aan vervoersmiddelen. De Zuidas Mobility Experience werkt met de tijdelijke Zuidaspas alvast toe naar deze toekomst.

Interesse?

Meer informatie vindt u hier.

Uw medewerkers kunnen zich hier direct aanmelden.