Doe mee met Autoloze Dinsdag op 2 april 2019!

Enexis organiseert ook in 2019 weer Autoloze Dinsdagen. BREIKERS ondersteunt dit initiatief van harte. Ook jouw organisatie kan meedoen. Lars Verpalen, programmamanager CO2 – Reductie & Mobiliteit van de Enexis Groep, vertelt in deze video wat de Autoloze Dinsdag jouw organisatie kan opleveren.

Op de Autoloze Dinsdag kiezen zoveel mogelijk mensen voor een duurzaam alternatief voor de auto. Medewerkers gaan op de fiets, te voet, met het OV of carpoolend naar het werk, of ze werken een dag thuis. HIermee bespaar je veel CO2-uitstoot én ervaren medewerkers hoe het is om anders naar het werk te reizen. Enexis heeft ook nog eens een handige communicatie-toolkit gemaakt. Meedoen is dus heel eenvoudig!

Doe mee

Hoe meer bedrijven meedoen, hoe meer impact Autoloze Dinsdag heeft. En hoe meer CO2-uitstoot we besparen. Doe je ook mee? Klik hieronder op de knop inschrijven en meld jouw bedrijf aan. Je ontvangt dan meer informatie waaronder een handige communicatie toolkit.

Inschrijven

Communicatie toolkit

Enexis ontzorgt je waar mogelijk met een communicatie-toolkit en best practices uit hun eigen ervaring. De manier waarop jouw bedrijf invulling geeft aan de dag ligt open. Klik hieronder op de knop om de toolkit te downloaden.

Toolkit

De ervaringen van Enexis

Enexis Groep heeft in 2017 drie Autoloze Dinsdagen gehouden. Dit leverde een daling op van 72% in het autogebruik. Een groot gedeelte (40%) van de medewerkers werkte thuis, ongeveer 20% kwam met het openbaar vervoer en 15% besloot om de fiets te pakken. Om thuis te kunnen werken, werd er massaal gebruik gemaakt van Skype en telefoon.

Lees hier meer over Autoloze Dinsdag en wie er nog meer meedoen.