3 juli BREIKERS Café over gedrag

3 juli | 16.00 – 18.30 uur | Witteveen+Bos | Hoogoorddreef 15 – Amsterdam Zuidoost

Veel (reis)gedrag is geautomatiseerd, we denken er niet meer over na. Het onbewuste brein speelt een grote rol. Ons gedrag wordt voor een belangrijk deel bepaald door sentimenten, door wat we gewend zijn te doen én door onze omgeving. De ratio speelt slechts een beperkte rol. Maatregelen, zoals deelfietsen, een OV-kaart of een nieuwe reiskostenregeling, zijn pas het begin. Echt resultaten kun je bereiken als je effectief gebruik maakt van een aantal gedragsprincipes.

Het 13e BREIKERS inspiratiecafé gaat over gedrag in relatie tot mobiliteit, bereikbaarheid en duurzaamheid. Dinsdag 3 juli vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om je -onder het genot van een hapje en een drankje- te laten inspireren en informeren door ervaringen van andere organisaties. Neem je collega van HR, duurzaamheid of facilitair ook mee!

Drie redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

1. We zijn te gast in de prettige kantooromgeving van Witteveen+Bos in Zuidoost, goed bereikbaar met het OV. Hier kun je met eigen ogen zien hoe het ingenieursbureau een aantrekkelijke ruimte creëerde, waar mensen maximaal presteren en elkaar ontmoeten. En waar via de weg van verleiding specifiek gedrag wordt gestimuleerd.

2. Meindert Schut van BNR Nieuwsradio bevraagt ook tijdens deze editie diverse aansprekende werkgevers over hún ervaringen met schoon en vertragingsvrij reizen. Onder andere Enexis vertelt over haar visie op duurzame mobiliteit en de ervaringen met de organisatie van autoloze dagen.

3. Gedragsdeskundigen van Duwtje delen hun kennis over gedrag en interventies. Nuttig als je medewerkers slimmer en anders wilt laten reizen! Je bereikt meer door toepassing van de meest effectieve technieken uit de wereld van gedragsverandering.

Noteer in je agenda

BREIKERS CAFÉ OVER GEDRAG

• Wanneer: dinsdag 3 juli
• Inloop: 16.00 – 16.30 uur
• Programma: 16.30 – 17.30 uur
• Netwerkborrel: 17.30 – 18.30 uur
• Locatie: Witteveen+Bos, Atlas-complex (gebouw Amerika),
Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam

Aanmelden

Het BREIKERS Café is primair gericht op werkgevers. Als je geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om je inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijg je hierover bericht.

Aanmelden