Infosessie A9 en Amstelveenlijn

In samenwerking met de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Ondernemersvereniging Amstelveen organiseren we een informatiebijeenkomst over de veelbesproken en uitdagende infrastructurele projecten A9 en Amstelveenlijn.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je een blik op de toekomst. De projectleiders laten zien hoe de verbreding van de A9 in Amstelveen wordt ingepast en de nieuwe Amstelveenlijn straks door de stad rijdt. Uiteraard is er ook aandacht voor de werkzaamheden: wat gaat jouw bedrijf ervan merken? Welke mogelijkheden zijn er om eventuele hinder voor je medewerkers en bezoekers te beperken?

Locatie

Amstelveen InZicht
Gebouw Bibliotheek Amstelland
Stadsplein 103
Amstelveen

Datum en tijd

Donderdag 27 september
15.30 – 17.00 uur
Het aantal plekken is beperkt – meld je snel aan!

Speciaal voor kleine bedrijven en ZZP’ers is er om 17.30 een sessie. Aanmelding daarvoor gaat via de Ondernemersvereniging Amstelveen.