Rein Aarts nieuwe directeur BREIKERS

Rein Aarts gaat per 1 september aan de slag als de nieuwe directeur van BREIKERS. Aarts neemt het stokje over van Frank Steijn die sinds 2015 aan het roer van BREIKERS stond.

ORAM

Rein Aarts is afkomstig van ORAM waar hij als adjunct-directeur een grote bijdrage leverde aan de ontwikkeling van de organisatie en het netwerk van ORAM. Als portefeuillehouder van het dossier ‘bereikbaarheid’ was hij betrokken bij veel projecten in de Metropoolregio Amsterdam op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid, zoals Schiphol Zuidoost, de Rieker Circle Line, Taskforce Ontspits maar ook BREIKERS. Henk Markerink, voorzitter van BREIKERS: “Met Rein hebben we een zeer ervaren en deskundige nieuwe directeur van BREIKERS aangetrokken. Een netwerker en een bouwer, iemand die de organisatie – en dus ook werkgevers in de MRA – in deze fase echt verder kan brengen.”

Dé steun en toeverlaat van werkgevers

Aarts treedt aan in een periode waarin de bereikbaarheid van de Metropoolregio Amsterdam, onder invloed van werkzaamheden en economische groei, verder onder druk komt te staan. Aarts: “Het komt er nu echt op aan voor werkgevers. Gelukkig zie je dat er ook steeds meer urgentie én potentieel bij het bedrijfsleven ontstaat om actie te ondernemen. Aan het BREIKERS team nu de taak om het brede netwerk dat de afgelopen jaren succesvol is opgebouwd, verder te versterken en te zorgen dat BREIKERS dé steun en toeverlaat voor werkgevers is bij mobiliteitsvraagstukken.”

Stichting BREIKERS

Tegelijk met de aanstelling van Rein Aarts krijgt BREIKERS een nieuwe organisatievorm, namelijk die van een stichting. Vanuit deze nieuwe organisatievorm kan de doelstelling van BREIKERS optimaal en structureel worden geborgd. Rein Aarts: “Er ontstaat een kleine en flexibele organisatie met een vast team dat werkgevers de komende jaren onafhankelijk, deskundig én effectief zal ondersteunen bij alle vraagstukken op het gebied van schoon en vertragingsvrij reizen.”