23 augustus: netwerkborrel N200

In oktober starten de werkzaamheden aan de N200/Haarlemmerweg. Tot eind 2019 zullen de werkzaamheden verkeershinder veroorzaken voor werknemers, klanten en leveranciers van werkgevers in de omgeving.

Aannemer en uitvoeringsplannen bekend

BREIKERS ondersteunt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam op weg naar een schoon en vertragingsvrij 2020. Samen met het project De Nieuwe N200 hebben wij op 15 mei jl. een eerste bedrijvenbijeenkomst gehouden over de N200. Inmiddels is de aannemer bekend en zijn de uitvoeringsplannen concreter geworden, waardoor nog duidelijker is wat de consequenties voor uw organisatie zullen zijn.

Netwerkborrel op het terras

Op 23 augustus van 16.30 – 17.30 uur organiseren we daarom een informatieve netwerkborrel voor werkgevers uit de regio. Onder het genot van een hapje en een drankje op het terras van het ID Aparthotel bij Station Sloterdijk, informeren we u en uw collega’s graag over:

  • De werkzaamheden, planning en hinder
  • Wat wordt gedaan om de hinder te beperken
  • Wat u kunt doen om de hinder zoveel mogelijk te beperken
  • Hoe BREIKERS u daarbij kan ondersteunen
  • Welk communicatiemateriaal beschikbaar is
  • Hoe u op de hoogte blijft tijdens de uitvoering

 

Natuurlijk is er afsluitend gelegenheid om na te praten met collega’s uit de regio.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via een mail aan tobias@wijzijnbreikers.nl
 

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over deze bijeenkomst of in het algemeen over het project De Nieuwe N200, dan kunt u mailen naar tobias@wijzijnbreikers.nl. Ook kunt u een kijkje nemen op de website: www.denieuwen200.nl en/of like ons op de facebookpagina: www.facebook.com/DeNieuweN200 om op de hoogte te blijven van de meest actuele informatie.