In samenwerking met de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en het Projectteam Amstelveenlijn organiseerden wij op donderdag 27 september samen met ondernemersvereniging Amstelveen een informatiebijeenkomst over de veelbesproken en uitdagende infrastructurele projecten ‘A9 Amstelveen’ en ‘Amstelveenlijn’.

De presentaties van Kees Abrahamse, omgevingsmanager Rijkswaterstaat (A9) en Niels Hoefnagels, Manager Systeemintegratie afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam (Amstelveenlijn) gaven een blik op de toekomst, waarbij het te implementeren ontwerp van de A9 bij Amstelveen en het nieuwe tracé van de Amstelveenlijn gepresenteerd werden. Uiteraard was er hierbij ook aandacht voor de periode van werkzaamheden.

Amstelveen-amstelveenlijn-a9-informatie

Voor vragen over de A9 en Amstelveenlijn kunnen ondernemers contact opnemen met:

Rob Schippers
Omgevingsadviseur Communicatie
Gemeente Amstelveen
T (020) 540 43 50
M (06) 11 355 702
r.schippers@amstelveen.nl

Of een bezoek brengen aan belevingscentrum Amstelveen InZicht. Actuele informatie en openingstijden zijn te vinden op de website https://amstelveeninzicht.nl/.

En natuurlijk kunt u contact opnemen met BREIKERS voor een kosteloos advies op maat:

Voor hulp bij het zetten van de juiste stappen op weg naar een duurzamer en flexibeler mobiliteitsbeleid. Of wanneer je wilt sparren over hoe je als organisatie bereikbaar blijft? Of hoe je je mobiliteitsbeleid verduurzaamt, flexibeler maakt of kostenefficiënter?
Jos Hollestelle via jos@wijzijnbreikers.nl, of 06 551 24 645.

Op de website van ondernemersvereniging Amstelveen staan alle presentatiesheets en een foto-impressie van de bijeenkomst.