Afsluiting Piet Heintunnel – Schuif aan bij een van onze informatieve online bijeenkomsten

Na een lange periode van thuiswerken is het voor velen natuurlijk een mooi gegeven dat we weer vaker naar ons werk kunnen reizen. Nu staat alleen net wel de renovatie van de Piet Heintunnel voor de deur, wat forse impact zal hebben op het verkeer in de omgeving van de tunnel.

Van 25 juni 2021 tot en met 30 september 2022 is de Piet Heintunnel dicht voor alle verkeer. Alleen tram 26 rijdt dan (op enkele weekenden na). Om de hinder voor bewoners, weggebruikers en bedrijven zo beperkt mogelijk te houden zijn er gelukkig een aantal alternatieve reismogelijkheden. Ook is er een praktische online toolkit voor werkgevers, met daarin onder andere een overzicht van alle reisalternatieven en een video met uitleg over de sluiting van de Piet Heintunnel.
Je vindt deze toolkit hier.

Meer informatie over bereikbaarheid en slim reizen? Kijk dan op www.amsterdambereikbaar.nl/pietheintunnel.

Schuif aan bij een van onze online bijeenkomsten
We nodigen je van harte uit voor een online werkgeversbijeenkomst op dinsdag 15 juni of donderdag 17 juni. We willen je graag informeren over de renovatie van de Piet Heintunnel en de te verwachten verkeershinder, die invloed heeft op de bereikbaarheid van jouw organisatie. Bovendien bieden we een stevig pakket met reisalternatieven, mobiliteitsoplossingen en handvatten voor werkgevers, waaronder kosteloos mobiliteitsadvies op maat voor jouw organisatie.

Slim reizen samen met Breikers! Hoe kunnen we jou helpen met maatwerk?
Namens gemeente Amsterdam opent projectmanager Jack Rouwendaal de bijeenkomst. We vertellen je meer over het programma Aanpak Wegtunnels Amsterdam en in het bijzonder over de renovatie van de Piet Heintunnel. Daarna vertellen Jasper de Vries (gemeente Amsterdam) en Rein Aarts (Breikers) wat je als bedrijf kunt doen in het aanpassen van het mobiliteitsgedrag van jouw werknemers en bezoekers en hoe Breikers hierin kan ondersteunen.

Je bent van harte welkom bij een van de digitale bijeenkomsten via Microsoft Teams:

 • Dinsdag 15 juni van 16:00 uur tot 17:00 uur
 • Donderdag 17 juni van 12:00 uur tot 13:00 uur

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan via het formulier hieronder tot 10 juni. Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen een agendaverzoek met daarin de link naar de bijeenkomst en een toelichting op Microsoft Teams.

Goed om te weten
Je hoeft de oplossing niet alleen te bedenken. Je kunt namelijk kosteloos gebruik maken van advies op maat via een van de consultants van Breikers! Benieuwd wat Breikers voor jou kan betekenen en interesse in een kennismakingsgesprek? Laat het ons weten via het aanmeldformulier!

MELD JE AAN :

  JA, IK BEN ERBIJ:

  Maak een keuze voor een van deze bijeenkomsten;

  Interesse in kosteloos advies op maat:

  Een kopie van je antwoorden wordt gemaild naar het adres dat je hebt opgegeven.
  Check je spam box als je geen email hebt ontvangen.

   

  INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on whatsapp
  Scroll naar top