Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

27 JUNI 2024

College Fiscaliteit

Als HR-manager begrijp je als geen ander het belang van het optimaliseren van mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie. Maar ben je ook op de hoogte van alle fiscale mogelijkheden die hierbij komen kijken?

Tijdens onze interactieve College, op locatie, neemt onze expert je mee op een boeiende ontdekkingsreis door het fiscale landschap van mobiliteit. Hoe je optimaal kunt profiteren van fiscale voordelen en ontdek innovatieve strategieën om mobiliteit binnen jouw organisatie te optimaliseren.

Fiscaliteit

Zo pak je dat aan!

Mobiliteitsvragen zijn onlosmakelijk verbonden met menselijk gedrag. Ga maar na: waarom staan zoveel mensen met de auto in de file, terwijl er vaak genoeg alternatieven zijn om die te vermijden? Door aandacht te besteden aan (het veranderen van) gedrag van je doelgroep, bereik je sneller jouw doelen. Anders geef je gas terwijl hun handrem er nog op staat.

In samenwerking met onze gedragsexpert Dirkje van der Ven ontwikkelden we daarom deze college waarin jij inzichten en technieken verwerft om binnen jouw organisatie het mobiliteitsgedrag duurzaam te veranderen.

Wat heb je geleerd na deze college?

Je laat geen belastingvoordeel (meer) lopen

Je kan je weg vinden in de fiscale regelingen

Je herkent risico's die het meest over het hoofd worden gezien

Je weet hoe het zit met de bewijslast

Onze docent

Heleen Elbert

Fiscaal- Jurist

Heleen Elbert is dagelijks bezig met uitdagende fiscale vraagstukken. Vaak in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden. Haar opdrachtgevers zien haar als ambitieus & toegankelijk.

Voor wie is het?

De colleges zijn toegankelijk voor alle professionals van bedrijven met min. 50 medewerkers in Noord-Holland die zich bezighouden met zakelijke mobiliteit, zoals directie, HR Managers en Facilitair Managers.

Het maakt niet uit in welke branche je zit en of je nu 50 of 5.000 medewerkers. Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met het verduurzamen van jullie mobiliteit, of ben je hier al mee bezig maar heb je nog wat tips & tricks nodig? Dan is deze college tour geschikt voor jou! 

Wat verwachten we van jou?

Onze college tour Fiscaliteit word je volledig gratis aangeboden door Breikers. De enige investering van jou is je aanwezigheid bij de college op locatie in Amsterdam. Naast leren van onze eigen expert, bouw je ook aan je netwerk en leer je hoe andere werkgevers het aanpakken. 

 

Wat krijg je?

College op locatie, gedoceerd door Heleen Elbert

De locatie van de de colleges is House of Watt (Amsterdam Oost)

Gratis lunch en tijd om te netwerken

De college tour en lunch is geheel gratis*

*Dit is mogelijk omdat wij onderdeel uitmaken van het overheidsprogramma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Bij een no show zijn wij helaas genoodzaakt €50 in rekening te brengen.

Planning

De live college is op 27 juni van 10.00 tot 13.00 inclusief lunch.

Zet de college in je agenda:

27 juni

100% van de deelnemers raadt de College Tour Gedragsverandering aan ​

“Mooie aanvulling als je adviseert over duurzaam vervoer en welke weerstanden je kunt verwachten. Verhelderend en onderbouwd met voorbeelden.”

“Erg interessante college tour. Hoewel ik uit de sociale wetenschap kom was het heel goed om een reminder te krijgen van deze beinvloedingstechnieken.”

Inzendingen zijn gesloten

Aanmelden College tour Gedragsverandering

De aanmeldingen zijn gesloten.