Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Campagnes

Regelmatig kun je als werkgever meedoen aan speciale acties en profiteren van regionale of landelijke campagnes. Zoals het gratis uitproberen van elektrische vervoermiddelen of Zo Werkt Het werkgever van het jaar worden! Hier lees je ons actuele aanbod.   

Fiets FunE-Bike Probeeractie

Fietsen is duurzaam, betaalbaar en supergezond. Voor collega’s die binnen een straal van 15 km van kantoor wonen is de e-bike dan ook dé oplossing. En zo omzeilen ze ook nog eens de files.

Laat alle medewerkers binnen jouw bedrijf nu gratis een e-bike proberen. Meld je aan via onderstaande link en ontvang vrijblijvend alle informatie.

De mobiliteitsexperts van Breikers staan direct voor je klaar; naast een selectie e-bikes die het best bij de wensen en behoeften van jouw collega’s past, regelen ze een intern promotie pakket en krijg je toegang tot een simpel online e-bike reserveringssysteem. Zo kunnen alle medewerkers de e-bikes een aantal dagen proberen.

Vorige campagnes

Op de zowerkthet.nl vind je tips, campagnes, acties en handige informatie van 12 regio’s handig op één platform verzameld!

Tijdens deze campagne kon je als werknemer jouw werkgever opgeven voor Beste (thuis)werkgever van 2020! We ontvingen ruim 4000 aanmeldingen!

In de lente en zomer van 2021 konden bedrijven drie dagen lang gratis een e-bestelbus naar keuze uitproberen!

We organiseerden begin 2020 samen met 50 grote organisaties, NS en het GVB, De Week Zonder Spits om zo de drukte tijdens de spits te verminderen.