Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Doe mee met Autoloze Dinsdag op 11 juni 2019!

Doe mee met Autoloze Dinsdag op 11 juni 2019!

Op 11 juni 2019 organiseert Enexis Groep weer een Autoloze Dinsdag. De 1ste keer, op 12 juni 2018, was een groot succes! Meer dan 24 organisaties deden mee, met in totaal 35.000 medewerkers. Dit leverde een CO2-reductie van 350.000 kilogram op! Op social media werd er volop over gepost, waardoor we nog veel meer mensen bewust maken over duurzaam reizen. Sluit ook uw organisatie aan bij onze duurzame beweging en schrijf je nu in voor Autoloze Dinsdag op 11 juni 2019!

BREIKERS ondersteunt dit initiatief van harte. Ook jouw organisatie kan meedoen. Lars Verpalen, programmamanager CO2 – Reductie & Mobiliteit van de Enexis Groep, vertelt in deze videowat de Autoloze Dinsdag jouw organisatie kan opleveren.

Op de Autoloze Dinsdag kiezen zoveel mogelijk mensen voor een duurzaam alternatief voor de auto. Medewerkers gaan op de fiets, te voet, met het OV of carpoolend naar het werk, of ze werken een dag thuis. Hiermee bespaar je veel CO2-uitstoot én ervaren medewerkers hoe het is om anders naar het werk te reizen. Enexis heeft ook nog eens een handige communicatie-toolkit gemaakt. Meedoen is dus heel eenvoudig!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.