Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan
Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! Vraag gratis advies aan

Even voorstellen: Mobiliteitsadviseur Isaac de Boer Ferrier

Even voorstellen: Mobiliteitsadviseur Isaac de Boer Ferrier

Hallo, ik ben Isaac de Boer Ferrier en sinds deze zomer begonnen bij Breikers als mobiliteitsadviseur. Ik kom uit de advies- en ingenieurswereld waar ik klanten help met allerlei verschillende duurzame mobiliteitsvraagstukken. Wat ik echter vaak mis is hoe je het gedrag van de eindgebruiker positief kan beïnvloeden, iets waar Breikers juist ontzettend sterk in is!

Naast mijn Breikers werk ben ik bij Arcadis werkzaam als projectleider en accountmanager waar ik wensen en belangen zo goed mogelijk bij elkaar probeer te brengen. Als adviseur binnen Breikers pas ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan toe op de corridor Amsterdam – Hoorn waar ik samen met werkgevers ga werken aan het verduurzamen van het mobiliteitsbeleid.

Er is namelijk zo ontzettend veel mogelijk om met elkaar een positieve impact te leveren. Niet alleen om de filedruk te verlagen, maar ook om bijvoorbeeld de vitaliteit en het geluk van de medewerkers op te krikken. Ik help jullie hier graag bij.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.