Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Fiets naar je werkdag – 25 mei 2023

Fiets naar je werkdag – 25 mei 2023

Kom in beweging en fiets samen met jouw medewerkers en de rest van Nederland op 25 mei 2023 naar het werk! Voor de 17e keer wordt de landelijke Fiets naar je Werk Dag georganiseerd. Dit initiatief is inmiddels al door bijna 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties omarmd.

Doel: één dag per jaar met zoveel mogelijk mensen in heel Nederland proberen de auto te laten staan en op de pedalen stappen, hoe gaaf! Waarom? Omdat fietsen gezond is, omdat het een positieve uitwerking op ons immuunsysteem heeft, het ons geluksgevoel bevordert, goed voor je portemonnee en het milieu is én omdat het gewoon beter werkt.

Je maakt met je deelname automatisch kans op een prachtige elektrische fiets inclusief fietsverzekering. En als je wilt kun je die dag ook iets goeds doen voor een ander door je bespaarde autokosten te doneren aan CooP-Africa.

Meedoen als werkgever?

Geef je medewerkers hét zetje in de rug met deze E-Bike probeeractie. Gezonde en vitale medewerkers, dat wil toch iedereen? Met deze makkelijk op te zetten E-Bike Probeeractie inspireer én activeer je jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken!

De Fiets naar je Werk Dag is een mooie stimulans om op die dag met zoveel mogelijk collega’s de fiets te pakken. Meedoen is heel eenvoudig. Het draait vooral om goede communicatie. Het allerbelangrijkste is om je medewerkers die op locatie of thuis werken via je interne communicatiekanalen attent te maken op de dag en ze te stimuleren om te gaan fietsen. Daarom is er voor werkgevers een praktisch “Fiets naar je Werk Dag 2023” communicatiepakket voor de communicatie naar medewerkers. Dit pakket bestaat uit foto’s, logo’s, een leaflet en diverse teksten voor intranet, nieuwsbrieven of waar je het maar voor in wilt zetten. Ook zijn enkele teksten in het Engels beschikbaar. Vul je gegevens op de website van fiets naar je werkdag in en download daar de communicatietools.

https://www.fietsnaarjewerkdag.nl/meedoen-als-werkgever

#fietsnaarjewerkdag 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.