Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan
Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! Vraag gratis advies aan

Fiets Pitstop op de Zuidas op donderdag 19 mei!

Fiets Pitstop op de Zuidas op donderdag 19 mei!

Tijdens de 16e landelijke Fiets naar je Werk Dag, donderdag 19 mei, zijn er dit jaar door het hele land handige pop-up ‘Fiets Pitstops’. Bij de Pitstops wordt je fiets in het zonnetje gezet: banden opgepompt, ketting gesmeerd én je ontvangt een Kies-de-fiets-bel! Zo kan je veilig en soepel verder fietsen. 

In Amsterdam organiseren wij met onze partners binnen van A tot Zuidas in samenwerking met Het Zwarte Fietsenplan ook zo’n handige Pitstop! Deze is te vinden naast de ingang van de fietsenstalling aan het Mahlerplein, om de hoek van Het Zwarte Fietsenplan, Gustav Mahlerlaan 118, op de Zuidas.

Ligt het niet helemaal op je route? Bedenk dan dat een beetje extra beweging geen kwaad kan. Bij een uur fietsen verbrand je bijvoorbeeld al snel zo’n 280 calorieën. Mensen die naar hun werk fietsen voelen zich ook nog eens gelukkiger, zijn fitter en minder vaak ziek dan hun collega’s die met het OV of de auto reizen. 

Zachte banden, stroeve ketting, kapotte fietsbel of ander klein ongemak? Fiets 19 mei dan gerust langs voor een snelle & gratis opknapbeurt! Van 09:00-13:00 uur staat de fietsenmaker voor je klaar en deelt het promotieteam fietsbellen uit. Zien we je daar?

Ben je die dag in een andere stad maar wel op de fiets? Check dan of er een Fiets Pitstop is bij jou in de buurt: www.kiesdefiets.nl.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.