Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Koffie Elektrisch 24 september ‘live’ op Zandvoort

Koffie Elektrisch 24 september ‘live’ op Zandvoort

Op 24 september treft de zakelijke markt elkaar op het circuit. Er staat een interessant programma te wachten voor fleetowners, dealers, beleidsmakers, tankstationhouders en EV specialisten. Doe je te goed aan de laatste innovaties, EV’s, workshops, lezingen en natuurlijk een rit over het circuit in je favoriete EV! Bekijk de teaser van de EV Experience 2021!

In de ochtend is er het netwerkvent Koffie Elektrisch. Hier wordt stil gestaan bij de Amsterdamse ambities op gebied van elektrisch vervoer. Om 10.00 uur start het programma. Je wordt snel bijgepraat over de nieuwste EV ontwikkelingen in de hoofdstad. En met een paneldiscussie worden obstakels en tips over de transitie naar uitstootvrij vervoer gedeeld. Deelnemers zijn Heineken, Heliox en Weelectric. Ook krijg je informatie over de voordelen en inpasbaarheid van elektrisch rijden voor iedereen. Daarna is er natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een kop Koffie (Elektrisch) en de EV Experience te bezoeken.

Koffie Elektrisch

  • Wanneer: vrijdag 24 september
  • Tijd: 10-12 uur (plenair deel en netwerken). Hierna kunt u deelnemen aan alles wat de EV Experience verder te bieden heeft.
  • Locatie: Circuit van Zandvoort, Zandvoort aan Zee
 

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor Koffie Elektrisch. Er is een maximaal aantal deelnemers. Meld je daarom op tijd aan.

Let op
Om het terrein van de EV Experience op het circuit van Zandvoort op te komen heb je een toegangsbewijs nodig. Ga hiervoor naar evexperience.nl/tickets/en vul bij ‘korting’ de volgende code in: EVEXPCOFFEEEXPO.

Corona maatregelen evenementen
Niets zo veranderlijk als de coronamaatregelen. Vooralsnog geldt ook voor de EV Experience dat je een QR code of een negatief testresultaat moet kunnen laten zien. De laatste updates over de voorwaarden zijn te vinden op de website van de EV Experience.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.