Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan
Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! Vraag gratis advies aan

Koffie elektrisch – EV Experience 23 september in Zandvoort

Koffie elektrisch – EV Experience 23 september in Zandvoort

Vrijdag 23 september is er weer een nieuwe Koffie Elektrisch bijeenkomst, dit keer op locatie bij de EV Experience op Zandvoort. Om 15:00 uur start het programma van Koffie Elektrisch. Voorafgaand heb je de mogelijkheid om de EV-Experience te bezoeken.

Programma Koffie Elektrisch

Tijdens deze editie wordt in gegaan op de uitdagingen van de transitie naar de uitstootvrije zone voor bestel- en vrachtauto’s en taxi’s in 2025. Ervaringsdeskundigen vertellen tijdens themasessies hoe zij tegen de transitie aankijken, welke obstakels zij ervaren en welke oplossingen ze hebben bedacht voor deze uitdagingen. De volgende thema’s komen hierbij aan bod: knelpunten netcapaciteit (Pantar), bedrijfsvoering/logistiek (Vialis), laadinfra (Alert Logistiek) en financiering (Hulshoff).

The Future is Electric!

De EV (Electric Vehicle) Experience vindt plaats op 23, 24 en 25 september 2022. Op 23 september treft de zakelijke markt elkaar op het circuit. Er zijn verschillende interessante workshops en lezingen over de overstap naar elektrisch vervoer. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores met diverse automerken en leveranciers. En op de paddock vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles. En het blijft niet bij kijken alleen. De nieuwste modellen EV’s staan voor je klaar om een proefrit te maken op het circuit!

Programma EV Mainstage

Naast de Koffie Elektrisch bijeenkomst heeft Amsterdam ook een programma op de EV Mainstage van 11:00 tot 12:00 uur. Met o.a. Melanie van der Horst, wethouder gemeente Amsterdam, over de uitstootvrije ambities van Amsterdam. De EV Mainstage is vrij toegankelijk.

Koffie Elektrisch

  • Wanneer: vrijdag 23 september
  • Tijd: 15:00-17:00 uur.
  • Aansluitend is tot 18:00 uur gelegenheid om te netwerken
  • Locatie: De Mercedes Benz Lounge op het Circuit van Zandvoort, Zandvoort aan Zee.

Bent u erbij?

Er is een maximaal aantal deelnemers. Meld je daarom op tijd aan.

Meld u aan!

Let op

Om het terrein van de EV Experience op het circuit van Zandvoort op te komen heb je een toegangsbewijs nodig. Ga hiervoor naar evexperience.nl/tickets/ en vul bij ‘korting’ de volgende code in: EVAMSTERDAM2022.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.