Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan
Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! Vraag gratis advies aan

Koffie Elektrisch: netwerk elektrisch vervoer – Bijeenkomst 23 februari

Koffie Elektrisch: netwerk elektrisch vervoer – Bijeenkomst 23 februari

Koffie Elektrisch is een netwerk dat zich bezig houdt met elektrisch vervoer in Amsterdam. Ze faciliteren hiermee verbinding van marktpartijen en willen zo de transitie naar elektrisch vervoer stimuleren.

Transitie elektrisch vervoer

De transitie naar elektrisch vervoer is goed voor de luchtkwaliteit in de stad. De bedrijvigheid in de wereld van elektrisch vervoer wordt steeds levendiger. Meer en meer branches willen een bijdrage leveren aan een uitstootvrije stad. Koffie Elektrisch is de plek om elkaar te informeren.

Voor wie

Organisaties, bedrijven, ondernemers en partijen die zich bezig houden, of zich willen gaan bezig houden, met elektrisch vervoer in Amsterdam.

Programma

Tijdens deze editie gaat het gesprek over onder andere elektrische vrachtwagens, laden via zonnepanelen en netcongestie. Dit is samen een expert op het gebied van elektrische bestel- en vrachtwagens, brandweer Amsterdam-Amstelland en Hulshoff.

Mobilyze biedt hulp bij de overstap naar elektrische vrachtwagens met onder meer kostenberekeningen, bijhorende laadinfrastructuur en bij de trends en ontwikkelingen in de markt.

Brandweer Amsterdam-Amstelland heeft een deel van hun wagenpark geëlektrificeerd. In 2021 hebben zij een elektrisch gedreven bluswagen in gebruik genomen. Wat zijn hun ervaringen bij de aanschaf en het gebruik van de eerste elektrische tankautospuit in Nederland?

Met een dak vol zonnepanelen, batterijcontainers waar de stroom in opgeslagen wordt en elektrische vrachtwagens en bestelbusjes is Hulshoff klaar voor de toekomst. Zij geven je graag een rondleiding over hun terrein.

Koffie Elektrisch

  • Wanneer: donderdag 23 februari 2023
  • Tijd: 10.00-12.00 uur
  • Locatie: Hulshoff, Galwin 1, 1046 AW Amsterdam Westpoort

Bijeenkomsten Koffie Elektrisch

Er zijn meerdere Koffie Elektrisch bijeenkomsten per jaar. Naast het informatieve deel van de bijeenkomst is er ruimte om te netwerken onder het genot van een kop koffie. Wil je uitnodigingen ontvangen voor deze bijeenkomsten? Schrijf je hier dan in.

De volgende Koffie Elektrisch bijeenkomst is op 23 februari 2023  met een bedrijfsbezoek aan Hulshoff.

Bijeenkomsten op locatie

Een informele (thema)bijeenkomst die vaak gecombineerd wordt met een bedrijfsbezoek. Tijdens het informatieve deel is het woord aan gastsprekers. Vanuit de overheid of het bedrijfslevenworden vraagstukken rondom elektrisch vervoer behandeld. Het tweede deel is bedoeld om te netwerken: kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

  • Wil je jouw verhaal, dienst of product introduceren tijdens een bijeenkomst? Mail je voorstel naar luchtkwaliteit@amsterdam.nl.
  • Wil je een editie van Koffie Elektrisch hosten door jouw locatie beschikbaar te stellen? Mail je voorstel naar luchtkwaliteit@amsterdam.nl.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.