Meedoen aan BREIKERS: inspiratie, informatie en advies

BREIKERS Cafés

Als deelnemer van BREIKERS doe je inspiratie op tijdens de BREIKERS Cafés op locatie bij bedrijven in de MRA. Je hoort hoe collega’s omgaan met exact dezelfde vragen en situaties als waar jij voor staat. Onder het genot van een hapje en een drankje en onder leiding van BNR-presentator Meindert Schut.

Check de agenda voor het eerstvolgende BREIKERS Café.

Bekijk de impressies en lees de lessons learned van de vorige cafe’s en webinars.

Themabijeenkomsten

Met een select aantal collega’s verken je één specifiek thema waar je als HR- of Facilitair professional mee te maken krijgt. Van flexibel reizen en parkeren tot elektrisch vervoer of de fiscale aspecten van het mobiliteitsbeleid.

Check de agenda voor de eerstvolgende themabijeenkomst.

Online netwerk

Via BREIKERS heb je ook toegang tot een online netwerk waar je collega werkgevers direct benadert, 1-op-1 kennis uitwisselt en afspraken maakt.

BREIKERS Coach

Je kunt kosteloos een beroep doen op je persoonlijke BREIKERS Coach. Voor hulp bij het ontwikkelen van een eigentijds mobiliteitsbeleid, maar ook voor inzicht in het bespaarpotentieel op mobiliteit en informatie over de verschillende initiatieven die mogelijk interessant zijn voor jouw organisatie. BREIKERS helpt je op weg met concrete voorstellen om medewerkers vertragingsvrij en duurzaam te laten reizen.

Deelnemers

Een greep uit de meer dan 200 deelnemende organisaties aan het BREIKERS netwerk in de metropoolregio Amsterdam: