Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan
Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! Vraag gratis advies aan

Piet Heintunnel opening uitgesteld: handige toolkit voor alternatieve reismogelijkheden

Piet Heintunnel opening uitgesteld: handige toolkit voor alternatieve reismogelijkheden

UPDATE:

De Piet Heintunnel gaat helaas niet zoals gepland op 2 december weer open voor het verkeer, maar enkele weken later. Uit de laatste testen zijn veiligheidsrisico’s naar voren gekomen die niet op tijd kunnen worden opgelost.

Het gaat bijvoorbeeld om de instelling voor het automatisch sluiten van de vluchtdeuren. En om de stabiliteit van de camerabeelden uit de tunnel op de schermen in de verkeerscentrale aan de Dijksgracht.

Reisalternatief

Zolang de Piet Heintunnel dicht is, adviseren we reizigers zoveel mogelijk gebruik te maken van een reisalternatief als het openbaar vervoer, de (deel)fiets of de deelscooter. Mensen die afhankelijk zijn van de auto kunnen het beste buiten de spits reizen. De omleiding gaat via de Nieuwe Leeuwarderweg/IJ-tunnel (S116) of de Gooiseweg (S112).

Het kan handig zijn om tot de opening nog even de alternatieve reismogelijkheden op een rijtje te hebben. We hebben alle tips voor je op een rijtje gezet:

Toolkit voor werkgevers

Met deze toolkit voorzien we werkgevers in de omgeving van de Piet Heintunnel van informatiemateriaal over alternatieve reismogelijkheden. Deze informatie kan worden gebruikt om de alternatieve reismogelijkheden onder de aandacht te brengen bij werknemers, collega’s, klanten en (andere) bezoekers van de organisatie. De toolkit bestaat uit diverse middelen die je naar eigen inzicht kunt gebruiken, waaronder een korte video, een snel overzicht van reisalternatieven en specifieke informatie over de verschillende reisalternatieven. Kortom: met deze toolkit helpen we zoveel mogelijk mensen op weg!

Wil je met iemand van gedachten wisselen over welke alternatieve reismogelijkheden voor jouw organisatie handig zijn komende periode? Breikers denkt graag (geheel kosteloos) met je mee over oplossingen!

Neem direct contact op via Rita@wijzijnbreikers.nl om een afspraak in te plannen!

Algemene Informatie

Fietsacties

Mobiliteitsapp

Elektrische deelscooters

Openbaar vervoer

Parkeren en reizen

Toolkit voor werknemers

In deze toolkit vind je uitgebreide informatie over de sluiting van de Piet Heintunnel. Omdat je werkt in de buurt van de Piet Heintunnel, lichten we graag toe wat slimme reisalternatieven zijn. Zo adviseren we om de spits te mijden en waar mogelijk te kiezen voor de fiets, de e-bike, een deelscooter, de tram, de trein of de auto te parkeren op een P+R en vanaf daar verder te reizen. Voor de fiets is er bijvoorbeeld een mooie actie waarbij je met de fiets punten kunt sparen die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus of donaties aan goede doelen. Download hiervoor de app Toogethr Cycles en registreer elke rit die je fietst. Je wordt dan beloond voor elke gefietste kilometer!

Algemene informatie

Fietsacties

Mobiliteitsapp

Elektrische deelscooters

Openbaar vervoer

Parkeren en reizen

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.