Aanmelden feestelijke (online) bijeenkomst Samenwerkingsovereenkomst MRA

  Aanmelden feestelijke (online) bijeenkomst Samenwerkingsovereenkomst MRA
  Op vrijdag 24 september 2021 organiseren we een feestelijke (online) bijeenkomst om de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen in de MRA op het gebied van mobiliteit te bestendigen. We verwelkomen maar liefst 50 partners die nieuw aansluiten bij de Samenwerkingsovereenkomst en vragen enkele van hen om ons mee te nemen in hun ambities en plannen voor komend jaar. Ambassadeurs die vorig jaar tekenden, vertellen hoe zij invulling geven aan de Samenwerkingsovereenkomst.

  Over de Samenwerkingsovereenkomst
  Maar liefst 24 grote organisaties in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) tekenden vorig jaar op 24 september een intentieverklaring om zich in te zetten voor minder files, minder drukte in het openbaar vervoer en meer beweging door vaker te fietsen en wandelen. Daarmee dragen ze bij aan minder CO2-uitstoot, schonere lucht en vitale medewerkers.

  Aanmelden voor de feestelijke (online) bijeenkomst
  SBaB nodigt je van harte uit om bij de feestelijke (online) bijeenkomst, die duurt van 15.30 tot 16.45 uur, aanwezig te zijn. Meld je aan door onderstaande gegevens in te vullen:

  Heb je de samenwerkingsovereenkomst al getekend:

  INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on whatsapp
  Scroll naar top