Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Agenda

Welkom op de Breikers agenda. Hier vind je alle evenementen die Breikers organiseert of aan meewerkt. Klik op het evenement voor meer informatie.

WIND DAY2024

Windenergie is dé belangrijkste aanjager van de transitie naar een CO₂-neutrale samenleving.

De WindDay brengt alle stakeholders bij elkaar om te netwerken, ideeën en inzichten uit wisselen en aan de slag te gaan. Met keynotes die hun visie geven. En in de vele interactieve sessies gaan we met elkaar aan de slag om tot concrete oplossingen te komen.

Datum: 13&14 juni 2024

Locatie:de KAAP Vlissingen

Inschrijven kan via deze link

De Anders Werken Summit

De Anders Werken Summit neemt jou als management professionals mee op een inspirerende reis door de wereld van het nieuwe werken! Ontdek in 1 dag de nieuwste trends en succesfactoren. Laat je inspireren en bijspijkeren door top experts met veel actuele praktijkcases en takeaways!

Datum: 18 juni 2024

Locatie:de Rijtuigenloods, Amersfoort

Inschrijven kan via deze li

College tour Fiscaliteit

Als HR-manager begrijp je als geen ander het belang van het optimaliseren van mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie. Maar ben je ook op de hoogte van alle fiscale mogelijkheden die hierbij komen kijken? Tijdens onze interactieve College neemt onze expert je mee op een boeiende ontdekkingsreis door het fiscale landschap van mobiliteit

Datum: 27 juni 2024

Locatie: House of Watt

Meer informatie via deze link

Benieuwd naar hoe het er op onze events aan toe gaat?

Elk jaar hebben wij weer veel goed bezochte events. Zo vierden wij in februari opnieuw het behalen van een mijlpaal: 50 nieuwe Breikers deelnemers binnen een jaar.