Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Agenda

Welkom op de Breikers agenda. Hier vind je alle evenementen die Breikers organiseert of aan meewerkt. Klik op het evenement voor meer informatie.

College tour Gedragsverandering

Tijdens twee supercompacte interactieve colleges, op locatie (Zuidas), leer je over (mobiliteits)gedrag en de aanpak om dit binnen jouw organisatie effectief te sturen.

Datum: 19 september en 10 oktober 2023

Lees meer

Ondernemersbijeenkomst Mobiliteit op Schiphol Trade Park

Kom naar de Lunchsessie Mobiliteit op Schiphol Trade Park. We gaan het o.a. hebben over de huidige mobiliteit (deelfietsen en pendelbussen), maar ook over wat we gaan doen: het openbaar vervoer, nieuwe fietsroutes en hubs. Ook horen we graag jouw input over wat jij als werkgever wenst op het gebied van mobiliteit. 

Datum: dinsdag 10 oktober 2023
Tijd: tussen 12.00 en 13.30 uur inclusief lunch
Locatie: IntercityHotel, Spark Avenue 1, 2133 LC Hoofddorp

Aanmelden

EV Experience

De EV Experience vindt plaats van donderdag 21 t/m zaterdag 23 september 2023. De EV Experience is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De rook van de Formule 1 op CM.Com Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken en wij bouwen het circuit om tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland! De laatste EV’s staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock.

Aanmelden

Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit 

Pak het podium. Doe mee!

Want ook deze Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit organiseren we samen. Dit jaar op maandag 30 oktober.

Het thema van dit jaar: De Bloeiende Stad.
Kansen en uitdagingen voor duurzame mobiliteit in de stad.

Nederland is koploper op het gebied van duurzame mobiliteit. Zo zien we een unieke fietsinfrastructuur, een intensief openbaarvervoerssysteem, toenemend elektrisch vervoer en proactief overheidsbeleid dat duurzaamheid promoot. Bovendien heeft Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit creëert een positieve omgeving om ook het transport in de stad duurzamer te maken.

Lees meer

Nationaal Verkeerskundecongres Amsterdam

Vervoerregio Amsterdam nodigt je uit voor het Nationaal Verkeerskundecongres op 1 en 2 november in Amsterdam. Het thema dat dit jaar centraal staat, is ‘Grensverleggend groeien’. Hoe houden we de stad en het omliggende gebied bereikbaar? Hoe geven we letterlijk en figuurlijk de ruimte aan iedereen, zonder daarbij in te leveren op leefbaarheid of duurzaamheid?

Meld je aan

Nationale Verkeer Expo

Op 23 november 2023 komt de verkeerswereld bij elkaar in Expo Houten tijdens de Nationale Verkeer Expo. Als verkeerskundige, wegbeheerder of aanverwante verkeersprofessional kom je op 1 dag in contact met de belangrijkste marktpartijen. Je ontdekt de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Lees meer

Benieuwd naar hoe het er op onze events aan toe gaat?