Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Agenda

Welkom op de Breikers agenda. Hier vind je alle evenementen die Breikers organiseert of aan meewerkt. Klik op het evenement voor meer informatie.

Online infosessie werkgevers A7

Online informatiebijeenkomst voor werkgevers over de werkzaamheden aan de brug in de A7 bij Purmerend. Rijkswaterstaat geeft een toelichting op de aard en noodzaak van de werkzaamheden en de gevolgen voor de afwikkeling van het verkeer. Breikers gaat in op de mogelijkheden om als werkgever de hinder voor medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen en beperken. 

Datum: 26 februari 2024

Meld je aan via deze link

 

Breikers College tour Gedragsverandering

Heb je een prachtig fietsplan geïmplementeerd maar wordt er weinig gebruik van gemaakt? Reizen jouw collega’s in de spits, ondanks alle flexibiliteit die hen geboden wordt? Of staat die ‘oh zo handige’ deelauto de hele week stil?

Tijdens twee supercompacte interactieve colleges, op locatie, leer je over (mobiliteits)gedrag en de aanpak om dit binnen jouw organisatie effectief te sturen.

Datum: 5 en 19 maart 2024

Tijd: 10.00 – 12:30 uur

Schrijf je in via deze link.

Breikers Webinar 19 maart Besluit CO2-reductie Werkgebonden Personenmobiliteit 

Eind 2023 is de Ministerraad akkoord gegaan met het besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Een onderdeel van de nieuwe regel is de verplichte jaarrapportage. Misschien heb je hier al over gehoord. Om jou als werkgever hier goed over te te informeren organiseren we een webinar. 

Datum: 19 maart 2024

Tijd: 13.00 uur

Deze webinar is onder begeleiding van Jos Hollestelle, consultant Breikers.

Schrijf je in via deze link.

Congres Mobiliteits transitie 

De mobiliteitstransitie is in volle gang. Openbare ruimte is schaars, energie kostbaar en duurzaam vervoer noodzakelijk. Maar hoe zorgen we dat iedereen meegaat in deze transitie?

Dit jaar staat het congres in het teken van MaX: Mobility-as-eXperience. Het congres biedt inzicht in de verschuiving van service- naar ervaringsgericht denken en biedt een platform voor discussie over de impact en ontwikkelingen in de mobiliteitssector.

Datum: 16 april 2024

Locatie: Den Bosch

Meer informatie via deze link. 

WIND DAY2024

Windenergie is dé belangrijkste aanjager van de transitie naar een CO₂-neutrale samenleving. De ontwikkeling van wind op zee gaat de komende jaren in snel tempo door en ook op land wordt alles op alles gezet om de doelstellingen te halen. Windenergie is dan ook onmisbaar voor een groene, welvarende economie.

De WindDay brengt alle stakeholders bij elkaar om te netwerken, ideeën en inzichten uit wisselen en aan de slag te gaan. Met keynotes die hun visie geven. En in de vele interactieve sessies gaan we met elkaar aan de slag om tot concrete oplossingen te komen.

Datum: 13&14 juni 2024

Locatie:de KAAP Vlissingen

Inschrijven kan via deze link

Benieuwd naar hoe het er op onze events aan toe gaat?