Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Agenda

Welkom op de Breikers agenda. Hier vind je alle evenementen die Breikers organiseert of aan meewerkt. Klik op het evenement voor meer informatie.

Colleges Gedragsverandering

Tijdens twee supercompacte interactieve colleges, op locatie (Zuidas), leer je over (mobiliteits)gedrag en de aanpak om dit binnen jouw organisatie effectief te sturen.

Datum: 19 september en 10 oktober 2023

Lees meer

Fiets naar je werkdag

Kom in beweging en fiets samen met jouw medewerkers en de rest van Nederland op 25 mei 2023 naar het werk! Voor de 17e keer wordt de landelijke Fiets naar je Werk Dag georganiseerd. Dit initiatief is inmiddels al door bijna 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties omarmd.

Lees meer

Congres Mobiliteitstransitie 2023

Regio en stad bereikbaar houden met duurzame mobiliteit. Hoe krijgen we iedereen mee in de noodzakelijke mobiliteitstransitie?

Lees meer

Online lunchsessie: ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Op 30 mei organiseert Breikers een online kennissessie over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Onze mobiliteitsexpert, Marc van der Seijs, neemt je tijdens de lunch mee over alle ins en outs over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.

Datum: 30 mei, 12.00 – 12.45 uur

Aanmelden

Wereld fietsdag

Op 3 juni is het World Bicycle Day. Stimuleer je collega’s om lekker de fiets te pakken. Wereldwijd kunnen foto’s gedeeld worden met #wereldfietsdag en/of #worldbicycleday. Geef je medewerkers bijvoorbeeld hét zetje in de rug met onze E-Bike probeeractie. Met deze makkelijk op te zetten E-Bike Probeeractie inspireer én activeer je jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken!

Lees meer

Online lunchsessie: ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Op 12 juni organiseert Breikers een online kennissessie over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Onze mobiliteitsexpert neemt je tijdens de lunch mee over alle ins en outs over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.

Datum: 12 juni, 12.00 – 12.45 uur

Aanmelden

 

Lunchsessie : ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Op 26 juni organiseert Groot Schiphol Bereikbaar samen met Breikers een lunchsessie over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. In een uur neemt onze Mobiliteitsexpert Ruud de Groot je mee in de laatste ontwikkelingen rondom deze regeling. Wil je precies weten wat je te wachten staat, waarom en welke impact de nieuwe regeling heeft op jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor de informatiesessie. 

Datum: 26 juni, 12:30 – 13:30 uur

Locatie: Pharos Hoofddorp

Aanmelden

Benieuwd naar hoe het er op onze events aan toe gaat?