Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

De Week Zonder Spits gestaakt

De Week Zonder Spits gestaakt

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het Corona virus hebben wij besloten om De Week Zonder Spits helaas te staken.

De campagne had een vliegende start. Wat begon als een ‘ideetje’ – samen met een aantal grote werkgevers zoveel mogelijk werknemers een week buiten de spits te laten reizen – werd met ieder gesprek groter en groter! Organisaties als GVB, de NS, Oram, VNO-NCW, IJmond Bereikbaar, Amsterdam Bereikbaar, VAZO, Juizz en VanAtotZuidas steunden de campagne volop. Met zichtbaarheid op de NS Stations, in de NS treinen, in de bussen van het GVB en zelfs een tram volledig in de campagne stijl, maar ook tientallen posts op social media, krantenartikelen, verwijzingen op websites, op het intranet van tientallen organisaties en in nieuwsbrieven!

Ruim 40 bedrijven hadden zich al aangemeld, zoals; CBRE, Hermitage, De Nieuwe Kerk Amsterdam, Danone, Gemeente Velsen, Tata Steel, Enterprise Car Sharing & Rental, Schuberg Philis, Rijkswaterstaat, Sweco, Gemeente Haarlem, XTNT, United, Orange Business Services, Beter op weg, Omgevingsdienst IJmond, KPMG, Green Business Club, Hello Zuidas, BYCS, Arcadis, Share Now, Fietsersbond, Anders Reizen, Gemeente Amsterdam, Greenhouse, OLVG, We Are Blossom, Bedrijventerrein De Trompet, Johan Cruijff ArenA, Gemeente Beverwijk, Het PR Bureau, SADC, Toogethr, Gemeente haarlemmermeer, Vivat, Sweco, Vervoerregio, XTNT, Radiuz en Groot Schiphol Bereikbaar. 

We willen benadrukken dat we ontzettend blij zijn met alle aanmeldingen, bijdragen en positieve reacties. Het is waanzinnig gaaf om te merken dat we samen met de bureau’s Greenhouse & We Are Blossom iets hebben bedacht en uitgerold waar zoveel personen en organisaties aan mee wilden werken.

De timing is werkelijk uniek te noemen; het zal op de wegen rustiger dan ooit zijn tijdens wat De Week Zonder Spits had moeten zijn. Het enige positieve hieraan is dat we allen ervaren hoe het is om thuis te werken en hopelijk massaal ervaren dat het niet noodzakelijk is elkaar iedere afspraak fysiek te treffen. Toch hopen we dat de wereld snel weer in beweging is. Je weet pas wat je mist als het er niet is. We kijken er dan ook naar uit om in de toekomst, samen met jou, Nederland spitsvrij te maken. We zullen je op de hoogte houden van de vervolgplannen rond De week Zonder Spits.

Voor nu wensen we iedereen vooral een goede gezondheid toe.

Hartelijke groet,
Team Week Zonder Spits

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.