Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

E-business-bike probeeractie in Zuidoost

E-business-bike probeeractie in Zuidoost

 

Werk jij in Zuidoost? Dan hebben we een leuke tip! Na al die maanden thuiswerken sluit je liever niet direct zodra het mag opnieuw aan in de spits. Daarom heeft ZO Bereikbaar dit voorjaar een mooie actie voor forenzen!

Tot juli 2021 kun je twee weken lang gratis een e-bike uitproberen. Een e-business-bike dus! Er zijn een flink aantal hippe en aantrekkelijke e-bikes beschikbaar. Met een snelheid van 25 km/u zijn ze met een e-business-bike snel op de bestemming, blijven ze fit én reizen ze duurzaam. Een heerlijk duwtje in de rug dus!

Waarom een e-business-bike?

Uit onderzoek onder de reizigers van Zuidoost die momenteel met de auto reizen, blijkt dat ze vooral niet op de e-bike willen stappen omdat ze een e-bike zien als lastig (met je auto doe je snel even boodschappen, heb je geen last van het weer en ben je snel op je werk) en minder aantrekkelijk (een e-bike is toch voor oude mensen, gebruik je voor je vrije tijd en helpt niet met fit worden).

Wist je trouwens dat bijna de helft van de forenzen op een fietsbare afstand (tussen 7,5 en 20 km) van kantoor woont maar nog met de auto of het OV reist? Een e-bike is dan een aantrekkelijk alternatief om naar je werk te reizen. Sterker nog: je komt opgeladen op je werk, en je bespaart parkeergeld én tijd als je van deur tot deur rekent.

Met deze probeeractie kun je zelf het gemak van een e-bike voor woon-werk verkeer ervaren!

Kijk op: zobereikbaar.nl/e-business-bike-probeeractie

 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.