Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Duurzame mobiliteit & bereikbaarheid – Breikerscafé in Haarlem groot succes

Duurzame mobiliteit & bereikbaarheid – Breikerscafé in Haarlem groot succes

Tijdens het tweede Breikerscafé dat we in Haarlem, in het Jopen Proeflokaal, organiseerden in samenwerking met Beter op weg stonden de thema’s duurzame mobiliteit en bereikbaarheid centraal. 

 

Gevarieerd programma

Dit resulteerde in een gevarieerd en vol programma, waarin veel nieuwe initiatieven voorbijkwamen. Zo formuleerde Beter op weg haar ambitie tot uitbreiding van het project naar de rest van Haarlem, presenteerde een student van de HvA het onderzoek naar een buslijn in de Waarderpolder en werden de deelfietshaltes van Jopen en Crown Business Center feestelijk geopend. Ook gaf Matthijs Vrijbloed een inkijk in de duurzame activiteiten van Vrijbloed Transport.

E-bike probeerproject

Diezelfde ochtend startte het e-bike probeerproject bij Teva Pharmachemie en Vrijbloed. Dankzij die actie komen deze maand 26 werknemers op de Waarderpolder met de elektrische fiets naar hun werk. Directeur Robert Oosting van Spaarnelanden presenteerde de resultaten van IZoof duurzaam autodelen onder inwoners van Haarlem. De volgende stap is het opzetten van mobility hubs als centrale mobiliteitslocaties met deelgebruik. Dit zijn de stations van de toekomst, waar makkelijk kan worden overgestapt van de ene vorm van mobiliteit naar de andere. NS treinmodernisering gaf aan geïnteresseerd te zijn in dergelijke hubs.

 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.