Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Diensten

Ook de mobiliteit binnen jouw organisatie kan schoner, slimmer en goedkoper.

Niet iedereen wil direct een traject van advies op maat aangaan. Soms is een goede scan, of het volgen van enkele colleges genoeg om jou verder te helpen.

Deze Breikers producten helpen je op weg. Heb je vragen dan kun je natuurlijk altijd voor persoonlijk contact en maatwerk  bij ons terrecht!

College tour

Werk aan uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, herinrichten van de werkomgeving.

Gratis mobiliteitsadvies

Altijd maatwerk, altijd deskundig, altijd onafhankelijk en altijd zonder kosten.

Campagnes

Speciale acties en campagnes voor werkgevers in Noord-Holland. Doe ook mee!

Fietsfun Fietsscan

Doe de fietsscan en ontvang een onderbouwd rapport waarmee je precies weet hoe jullie ervoor staan!

Fietsfun E-Bike probeeractie

Probeer drie maanden lang met jouw collega’s GRATIS verschillende e-bikes uit!

Met de Fietsfun E-Bike Probeeractie inspireren én activeren we jouw medewerkers om vaker de fiets te pakken!

Informatiesessie Regeling CO2-reductie Werkgebonden Personenmobiliteit

Werkgevers met meer dan 100 medewerkers worden vanaf volgend jaar verplicht gegevens aan te leveren over de woon-werk en zakelijke mobiliteit van hun werknemers. We organiseren donderdag 21 september een informatiesessie hierover voor bedrijven.

Mobiliteitsscan

Hoeveel CO2, reistijd en kosten kan jouw organisatie besparen? Doe de gratis scan.

Whitepapers

Doe inspiratie op en maak een vliegende start met deze whitepapers.

Antwoord op al je vragen

Ja, iedere organisatie kan contact met ons opnemen voor advies. Wij leveren altijd maatwerk, altijd onafhankelijk en altijd zonder kosten. Onze whitepapers en inspiratie events zijn ook gratis toegankelijk. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief blijf je hiervan automatisch op de hoogte.

Ja, de ervaring leert dat onze advisering op maat altijd leidt tot bruikbaar resultaat. Denk aan een postcodescan, workshops en meetings in het teken van kennisoverdracht rond specifieke thema’s. Deze uren worden vaak over enkele weken, soms maanden, verdeeld, omdat verandering binnen een organisatie nou eenmaal tijd kost. We betrekken doorgaans meerdere mensen binnen een organisatie bij het adviestraject. Waar nodig helpen we zelfs bij de eerste stappen van de uitvoering. Het is het resultaat dat telt. Want dikke rapporten die onderin de bureaula verdwijnen, daar heeft niemand wat aan.  

Onze uren worden betaald vanuit het overheidsprogramma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Omdat we met ons advies behalve het belang van jou als werkgever tegelijkertijd ook het algemeen maatschappelijke belang dienen. We zorgen samen met de werkgevers die we helpen voor minder onnodige kilometers, minder files, minder tijdverlies, minder luchtvervuiling, minder CO2 en een betere bereikbaarheid van de bedrijven in de regio. Met aansprekende resultaten.

Breikers is van, voor en door werkgevers. We zijn opgericht door werkgeversverenigingen VNO-NCW en Oram, om de bereikbaarheid van de bedrijven, en daarmee een prettig vestigingsklimaat, in de regio te kunnen blijven garanderen. Maar ook om bedrijven te ondersteunen bij nieuwe wet & regelgeving op het vlak van mobiliteit. Jouw motieven in mobiliteit vormen altijd het uitgangspunt van ons advies. Want hoe beter we erin slagen invulling te geven aan die motieven, hoe duurzamer de oplossingen. Tegelijkertijd boeken we dus ‘maatschappelijke winst’.

Ieder traject is maatwerk. Er zijn natuurlijk grote verschillen, zowel in lokatie, aantal medewerkers en bedrijfscultuur, als wat een organisatie zelf al aan stappen heeft gezet. Als leidraad hanteren we over het algemeen 6 overzichtelijke stappen waarin we tot concreet resultaat komen;

  1. Intakegesprek: wat zijn jullie wensen?
  2. Nulmeting: hoe ziet jullie huidige mobiliteitssituatie eruit (o.a. postcode-analyse)
  3. Inspiratiesessie(s): wat is er allemaal mogelijk, wat sluit aan bij jullie doelstellingen?
  4. Verbeterplan: gebaseerd op de verzamelde kennis, jullie bedrijfscultuur en wensen
  5. Implementatie: ondersteuning bij de uitvoer en hulp bij resultaatmeting
  6. Evaluatie: en indien nodig plannen we een vervolgafspraak

Jazeker. Wij hebben veel kennis in huis op gebied van; kostenbesparing, wet & regelgeving, investeringsaftrek, elektrisch rijden, LEVV’s, subsidies, CO2-uitstoot, oplaadinfrastructuur, goederen hubs en duurzame bedrijfsvoering. Ook hier kunnen wij onze adviesuren onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden! Met onze handige rekentool bereken je precies wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert. Ook kun je verschillende elektrische bedrijfswagens met elkaar vergelijken, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Zeker! Sterker nog, onze consultants huren we in bij die bureaus. Maar in ons geval komt de rekening niet bij jou als werkgever terecht, maar bij Breikers. We zijn dus niet marktverstorend. We zijn juist marktstimulerend.

Nee. We zijn op geen enkele manier verbonden aan (commerciële) leveranciers. Omdat we door de overheid worden gefinancierd, wordt daar streng op toegezien. En als ons advies al wijst in de richting van een product of dienst, dan proberen we daarvoor altijd meerdere alternatieven aan te dragen.

Via het contactformulier op onze website. We nemen dan contact met je op en plannen een kennismaking in. Dit kan vaak al op zeer korte termijn. Samen bepalen we dan het plan van aanpak en bekijken we welke consultant het beste bij jouw wensen past.