Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Piet Heintunnel en het spoor bij Muiderpoort–Bijlmer

Piet Heintunnel en het spoor bij Muiderpoort–Bijlmer

Omdat de Piet Heintunnel moet worden aangepast aan de nieuwe wet tunnelveiligheid, is hij vanaf 1 mei 2019 dicht voor vrachtverkeer. Vrachtwagens worden tot halverwege 2021 officieel omgeleid via Noord (s116) en Diemen-Zuid (s112). Ook daar staan projecten gepland: in Noord aan de A10 en de IJdoornlaan, en bij Diemen aan de aansluiting met de A9. Op deze routes kan er dus af en toe zwaardere verkeershinder zijn.

De renovatie van de Piet Heintunnel is van april 2021 tot en met juni 2022 waardoor de tunnel dan 15 maanden dicht is voor alle verkeer

Meer weten? Klik hier voor de actuele informatie.

Muiderpoort-Bijlmer

Op het traject Muiderpoort–Bijlmer wordt aan het spoor gewerkt. Hiervoor is een afsluiting van het spoor nodig van 16 dagen. Buiten dat dit invloed heeft op het spoor, heeft dit ook invloed op het onderliggende wegennet.

Drukte vanuit Zuid

Terwijl de Piet Heintunnel wordt gerenoveerd, gaat het werk aan het Station Zuid van Zuidasdok (cluster Amsterdam-Zuid) door. Dat zorgt voor weekenden met extra files op de A10, vooral aan de zuid- en oostkant van Amsterdam. Om hinder te beperken, is het advies aan beide projecten: stem impactvolle fases af. Zo houden we Amsterdam aan de oostflank bereikbaar.

Gebruik de interactieve kaart op www.amsterdambereikbaar.nl en ontdek welke werkzaamheden precies uitgevoerd zullen worden en wanneer.

 

Behoefte aan mobiliteitsadvies op maat? Schroom niet om hulp te vragen. Wij kunnen onze adviesuren onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden.

Dit is mogelijk omdat wij onderdeel uitmaken van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Hierin werkt de MRA samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid
van de regio te borgen.

Onze Breikers consultants helpen jou graag verder!

Je kunt ons bereiken via: info@wijzijnbreikers.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.