Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Werkzaamheden spoor Haarlem – Amsterdam Sloterdijk & N200

Werkzaamheden spoor Haarlem – Amsterdam Sloterdijk & N200

De N200 tussen Amsterdam en Halfweg krijgt een flinke opknapbeurt. De dijk wordt verhoogd, het asfalt stiller, er komt een faunapassage onder de weg en de drinkwaterleidingen en Boezembruggen worden vervangen. Deze renovatie duurt tot medio 2020. Tegelijkertijd wordt de HOV Westtangent aangelegd tussen station Amsterdam Sloterdijk en Schiphol Plaza. Deze Hoogwaardig Openbaar Vervoerlijn (HOV) loopt dwars door Amsterdam Nieuw-West. Ook zijn er werkzaamheden aan de A10 en Nieuwe Hemweg. Een goede afstemming tussen deze projecten kan zware hinder beperken.

 

Reizen met de trein

Werkzaamheden aan het spoor tussen station Haarlem en station Amsterdam Sloterdijk vallen in dezelfde periode als de opknapbeurt van de N200. Wanneer het spoor afgesloten is, zal er meer verkeer over de N200 reizen. En andersom.

Door verwachte hinder op de A10-west hebben de werkzaamheden in cluster West raakvlakken met project Zuidasdok. De gecombineerde werkzaamheden van de HOV Westtangent én Zuidasdok zorgen voor extra hinder.

Gebruik de interactieve kaart op www.amsterdambereikbaar.nl en ontdek welke werkzaamheden precies uitgevoerd zullen worden in de omgeving van Amsterdam Centraal.

 

Behoefte aan mobiliteitsadvies op maat? Schroom niet om hulp te vragen. Wij kunnen onze adviesuren onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden.

Dit is mogelijk omdat wij onderdeel uitmaken van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Hierin werkt de MRA samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid
van de regio te borgen.

Onze Breikers consultants helpen jou graag verder!

Je kunt ons bereiken via: info@wijzijnbreikers.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.