Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Nieuwe website voor MONO-zakelijk: ongestoord onderweg werkt beter

Nieuwe website voor MONO-zakelijk: ongestoord onderweg werkt beter

Als werkgever zorg je voor een veilige werkomgeving. Die verantwoordelijkheid heb je niet alleen op de werkvloer, maar ook voor je medewerkers die onderweg zijn naar het werk of voor het werk. Vanachter het stuur vergaderen en berichten lezen is niet veilig en niet slim. Even met je ogen of gedachten niet bij het verkeer en iedereen loopt een groot risico op ongelukken. Veilig rijden is MONO-rijden. Zonder onnodige afleiding en met volle aandacht voor het verkeer. En ongestoord onderweg zijn geeft je medewerker de ruimte om metaal op te laden.

Maak daarom afspraken met je medewerkers over bereikbaarheid onderweg en draag dit ook uit naar klanten. Zo neem je als bedrijf je maatschappelijke verantwoordelijkheid: voor veilig onderweg zijn en voor het welzijn van je medewerkers. De MONO campagne draagt bij aan een gezonde bedrijfsvoering en aan een positief imago. Sluit je aan bij de MONO-zakelijk community. Veel werkgevers gingen je al voor. Zo kan je leren van hun kennis en ervaringen.

Op de nieuwe website www.monozakelijk.nl lees je hoe je jouw organisatie MONO kunt maken. Op die site vind je ook voorbeelden van andere bedrijven die MONO omarmen en praktische tips en middelen. Ook kun je je aansluiten bij de MONO-zakelijk community, waarmee je als organisatie uitdraagt dat je meewerkt aan verkeersveiligheid. Er is sinds kort ook een LinkedIn-pagina voor MONO-zakelijk: https://www.linkedin.com/company/65635984
Als lid van de community word je uitgenodigd voor bijeenkomsten en sessies en kan je gebruikmaken van tips en middelen uit de toolkit. In de MONO-zakelijk community zitten ook verzekeringsorganisaties en leasemaatschappijen. Deelnemers kunnen op termijn interessante premiekortingen tegemoetzien.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.