Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Tevredenheidsonderzoek rond werkzaamheden Michiel de Ruijtertunnel, de Piet Heintunnel, Arenatunnel

Tevredenheidsonderzoek rond werkzaamheden Michiel de Ruijtertunnel, de Piet Heintunnel, Arenatunnel

Breikers voert in opdracht van de Gemeente Amsterdam de minderhinder aanpak richting werkgevers uit. De komende jaren staan er verschillende werkzaamheden op de planning in Amsterdam waarvan de eerste eind 2020 start: Michiel de Ruijtertunnel.
Om je zo goed mogelijk te informeren wordt er op dit moment een tevredenheidsonderzoek door de Gemeente gehouden. Aanmelden voor het tevredenheidspanel kan via de link in onderstaande brief.


Geef je mening over werkzaamheden aan tunnels en meld je aan voor het tevredenheidsonderzoek

Geachte heer/mevrouw,

Wij gaan werkzaamheden uitvoeren aan de Michiel de Ruijtertunnel, de Piet Heintunnel en de Arenatunnel. Dan gaan de tunnels tijdelijk dicht. Hoe bent u geïnformeerd over de afsluitingen van de tunnels? En hoe denkt u over de omleidingsroutes of over de reisalternatieven? Via ons tevredenheidspanel horen wij graag uw mening, suggesties of waardering. Uw mening telt, wat u er ook van vindt!

Vanwege de werkzaamheden gaan de Michiel de Ruijtertunnel, de Piet Heintunnel en de Arenatunnel tijdelijk dicht (in 2020, 2021, 2022 en 2023). Het verkeer wordt dan omgeleid. Wanneer en hoelang verschilt per tunnel. Wij realiseren ons goed dat dit voor hinder gaat zorgen. Misschien ook wel voor u. Maakt u bijvoorbeeld regelmatig gebruik van één van de tunnels? Of heeft de afsluiting straks consequenties voor de bereikbaarheid van uw bedrijf? Kortom, wat betekent de afsluiting straks voor u?

We horen graag uw mening en suggesties. U kunt zich aanmelden voor ons ’tevredenheidspanel’ via de link www.uwmeningtelt.nu/tunnels

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u vóór de start van de werkzaamheden per mail een online vragenlijst. Tijdens de werkzaamheden ontvangt u nog twee tot drie keer een online vragenformulier. Het invullen kost u per keer een paar minuten. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij onze aanpak op allerlei vlakken misschien wel verbeteren. Hierover zullen wij u dan een terugkoppeling geven. Als u persoonlijk een reactie wilt ontvangen op uw vraag of suggesties, dan kunt u dit ook via de vragenlijst laten weten. Uw mening telt en daar willen wij gehoor aan geven.

U mag deze mailing doorsturen aan geïnteresseerden, vrienden, collega’s en/of werknemers. Ook hun vragen en opmerkingen ontvangen wij graag!
Als u meer informatie wilt over het programma Aanpak wegtunnels Amsterdam dan kunt u dat hier vinden: www.amsterdam.nl/tunnels

Contact informatie:
Rinke van der Veen
Communicatiestrateeg Programma Aanpak Wegtunnels Amsterdam

Gemeente Amsterdam
T 020 255 3000
E tunnels@amsterdam.nl
Entrada 600, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
www.amsterdam.nl/tunnels

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.