Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Flexibel werken en slim reizen: doe ook mee en ontvang direct een voucher ter waarde van 4000 euro!

Flexibel werken en slim reizen: doe ook mee en ontvang direct een voucher ter waarde van 4000 euro!

Wil jij flexibel werken en slim reizen in jouw organisatie stimuleren? Doe dan mee aan de Samenwerkingsovereenkomst. Je ontvangt direct een voucher ter waarde van 4000,- euro voor mobiliteitsadvies op maat. Claim jouw gratis adviesuren en teken online!

Door corona werkten veel mensen plotseling thuis en nam het auto- en ov-gebruik drastisch af. Veel mensen werken nog steeds (deels) thuis. En dat bevalt vaak best goed. De ochtendspits missen we als kiespijn, maar we willen wel graag weer collega’s ontmoeten. Uit onderzoek onder ruim 7.500 werknemers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) blijkt dat de helft van de mensen met een kantoorbaan graag 2 tot 3 dagen per week thuis wil blijven werken. Flexibel werken en slim reizen slaat dus aan.

Werkgevers, overheden en vervoerders in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) willen deze trend vasthouden en mobiliteitsgedrag structureel verduurzamen. Daarom maken zij samen werk van flexibel werken en slim reizen, ook ná corona. Met als gevolg: minder files, minder drukte in het ov en meer beweging door vaker fietsen en wandelen. Dat is goed nieuws voor de bereikbaarheid, het klimaat en vitaliteit van werknemers. Werkgevers die zich bij ons willen aansluiten, zijn meer dan welkom en ontvangen gratis advies van professionele adviseurs!

Onze uitgangspunten

  1. Tijdens corona werken we zoveel mogelijk thuis, tenzij het niet anders kan. Na corona wordt ingezet op flexibel werken, met een gezonde balans tussen thuiswerken en werken op locatie;
  2. Voor de kortere woon-werkafstanden reizen we bij voorkeur actief, dus we wandelen of fietsen;
  3. Bij langere afstanden reizen we zo veel mogelijk buiten de spits, met het ov, de e-bike of (deel)auto.

Het gaat dus om het spreiden van werkdagen, werktijden en vervoersmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een werknemer die ’s ochtends enkele uren thuiswerkt, om vervolgens buiten de spits naar kantoor te reizen. Daarbij kiest hij of zij voor de meest duurzame vervoerskeuze binnen bereik, bij voorkeur fiets of ov.

Krijg gratis advies!

We zijn op zoek naar andere werkgevers die zich bij ons aan willen sluiten, van MKB tot multinational. Zij hebben recht op een voucher van € 4.000, – voor gratis hulp van ervaren mobiliteitsconsultants: zij worden dan professioneel ondersteund bij het vernieuwen van hun mobiliteitsbeleid. En werkgevers die dat willen, helpen wij ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Veel werkgevers doen al mee, zoals ABN Amro, Loyens & Loeff, Schiphol Groep, gemeente Amsterdam en provincie Noord-Holland.

Meer weten?

Lees meer over de achtergronden van onze samenwerking en welke werkgevers je al voorgingen. Of bekijk de samenwerkingsovereenkomst en de voucher met het adviesaanbod.

Meer weten over flexibel (thuis)werken en slim reizen? Op online platform Zowerkthet.nl vind je handige tips, tools en voorbeelden. Doe ook mee!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.