Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Amsterdam Bereikbaar ‘De kracht van samen’

Amsterdam Bereikbaar ‘De kracht van samen’

Amsterdam Bereikbaar ‘De kracht van samen’

Achter de schermen werken Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, ProRail, Provincie Noord-Holland, Vervoerregio Amsterdam en gemeente Amsterdam al enige tijd samen om er voor te zorgen dat de regio Amsterdam de komende jaren – wanneer vele werkzaamheden aan weg en spoor staan gepland – goed bereikbaar blijft. Door projecten te verbinden en te faciliteren wil Amsterdam Bereikbaar het bestaande verrijken en toegevoegde waarde bieden daar waar de gezamenlijke hinder de scope van de projecten overstijgt.

ondertekening DO - amsterdam bereikbaar

Op 11 maart jl. hebben de directeuren van de partnerorganisaties van Amsterdam Bereikbaar hun samenwerking bekrachtigd door het ondertekenen van het samenwerkingsdocument ‘’De kracht van samen’’. Daarin zijn de doelstellingen, uitgangspunten en afspraken voor de samenwerking vastgelegd.

Breikers heeft binnen Amsterdam Bereikbaar namens de werkgevers in de MRA een actieve rol aangenomen. De komende periode zal de aanpak van Amsterdam Bereikbaar verder worden uitgerold. De samenwerking zal zich grotendeels op de achtergrond blijven voltrekken, maar tegelijkertijd ook meer zichtbaar worden, ook voor reizigers, omdat een steeds groter aantal partners en partijen betrokken zal raken.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.