Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – Duurzaam naar het werk reizen

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – Duurzaam naar het werk reizen

De nieuwe editie van het e-zine ‘Werken aan duurzame mobiliteit #3′ is vanaf nu online te lezen. Dit e-zine is een speciale editie van de serie Werken aan duurzame mobiliteit over thuiswerken. Hierin wordt beschreven wat je kunt doen om het thuiswerken zo goed mogelijk in te richten voor werknemers en welke voordelen dat heeft voor jou als werkgever.
Thuiswerken blijft belangrijk. Daarom staan in deze editie tips die jou als werkgever helpen om werknemers op te roepen zoveel mogelijk thuis te werken als de werkzaamheden dat toelaten. Wie wel moet reizen, vermijdt drukke bestemmingen en reist op rustige tijden als het kan.

Ontvang kosteloos advies en begeleiding van Breikers
Om thuiswerken (en een bewuste keuze voor de manier van reizen) te stimuleren, kun je daarnaast een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen en vergoedingen. Je kunt ook terecht bij regionale werkgeversnetwerken in heel Nederland voor (kosteloos) advies op maat en inspiratie uit praktijkvoorbeelden, zoals in de Metropoolregio Amsterdam bij Breikers. 

Praktijkvoorbeelden
In het e-zine staan twee praktijkvoorbeelden: het Groningse ROC Noorderpoort, dat data inzet om de spits te mijden en financieel dienstverlener Bovemij, dat de reiskostenvergoeding liet doorlopen om een ergonomische werkplaats thuis financieel mogelijk te maken voor werknemers.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl