Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – De CO2-uitstoot van werkgerelateerd verkeer verminderen

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – De CO2-uitstoot van werkgerelateerd verkeer verminderen

De tweede editie van het digitale magazine aan Duurzame Mobiliteit is uit. Dit e-zine is ontwikkeld door de Rijksoverheid om werkgevers te inspireren de CO2-uitstoot van werk gerelateerd verkeer te verminderen.
In dit magazine lees je tips voor het inrichten van een duurzame woon-werkreis en zakelijke reis voor werknemers. Met onder andere een overzicht van de fiscale voordelen die je helpen de CO2-uitstoot binnen jouw organisatie te verminderen, wat het je oplevert, wat de meest efficiënte maatregelen zijn en waar je moet beginnen als je zelf actie wilt ondernemen. Zo worden werkgevers geholpen bij het halen van gezamenlijke doelen die zijn afgesproken in het Klimaatakkoord.

Veel werkgevers brengen hun CO2-uitstoot al omlaag door schone alternatieven te bieden voor werknemers. Zij vertellen met welke maatregelen ze aan de slag gaan, welke tegenslagen ze tegenkwamen en hoe ze die aanpakten. Ook is er een column van werkgever Arno Veenman over zijn missie om zijn hele wagenpark volledig elektrisch te maken.

Laat je inspireren! Het volledige magazine is hier te bekijken.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl