Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – goede voornemens voor duurzame mobiliteit

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – goede voornemens voor duurzame mobiliteit

Editie 5 van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit staat in het teken van de ‘goede voornemens’. Dit e-zine laat organisaties zien die het afgelopen jaar gebruikt hebben om te werken aan duurzame mobiliteit. Ervaringsdeskundigen vertellen hoe ze de geleerde lessen van dit jaar gebruiken om duurzame mobiliteit voor de toekomst vast te leggen en geven tips over hoe andere organisaties hetzelfde kunnen doen.

Verduurzamen van vervoer

De politie zorgt voor meer fietsend personeel en doet dat zó goed dat sommige teams zelfs dienstauto’s willen inruilen voor fietsen. Je leest ook over vastgoedkantoor Hanzevast, dat alle leaseauto’s de deur uit doet en dat combineert met een aanpassing in de faciliteiten en locatie van het kantoor. Installatiebedrijf Feenstra heeft misschien wel een van de slimste oplossingen voor drukte in de binnenstad bedacht, haar monteurs rijden op bakfietsen de drukke binnensteden van de Randstad in.

Thuiswerken als toekomst

Het inrichten van het thuiswerkbeleid wordt steeds slimmer en toekomstbestendiger. Zo werkt ING aan thuiswerkbeleid waar iedere werknemer zich in kan vinden. De bank maakt een keuze in welke bijeenkomsten (in de toekomst) online en welke uitzonderlijke bijeenkomsten offline kunnen plaatsvinden. De provincie Overijssel legt uit hoe zij met de Voucherregeling Thuiswerkplan hulp bieden aan ondernemers om zelf een thuiswerkplan te ontwikkelen, waarna ze met al die kennis werken aan toekomstbestendige standaardplannen voor thuiswerken. ‘Want uiteindelijk gaat het erom dat thuiswerken iets blijvends is.’

Hulp van ervaringsdeskundigen

Dit e-zine draait om praktijkverhalen, tips en handvatten van ervaringsdeskundigen, met de beste praktijktips uit de afgelopen vier edities opgesomd in dit e-zine. Want, zoals Remco van den Beld, teammanager van het innoverende Feenstra al zegt: ‘We moeten nu echt af van de vervuiling’.

Lees snel verder in editie 5 van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit. Lees het e-zine hier. 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl