Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – Thuiswerken werkt, ook in de toekomst

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit – Thuiswerken werkt, ook in de toekomst

Thuiswerken blijft belangrijk en is nog steeds een van de sterkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Bedrijven uit alle sectoren dragen hun steentje bij, allemaal op hun eigen manier, ook in bedrijven waar dat niet voor de hand ligt. In dit e-zine zijn tips te lezen over thuiswerken en over het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid als werkgever. 

Praktijkverhalen 
Ook in organisaties of vakgebieden waar het niet vanzelfsprekend is, wordt waar mogelijk thuisgewerkt of zo slim mogelijk de mobiliteit ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf, een ziekenhuis, een advocatenkantoor en meer. 

Zo werkt het 
Sinds september is er een nieuw landelijk platform vol gratis tips, tricks en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken: www.zowerkthet.nl

Krijg hulp van regionale werkgeversnetwerken 
Deze periode biedt misschien juist kansen in het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid. Om thuiswerken en flexibel werken te stimuleren, kun je een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. Ook is er hulp vanuit de regionale werkgeversnetwerken, zoals vanuit Breikers in de Metropoolregio Amsterdam. 

Lees het e-zine hier

Werken aan Duurzame Mobiliteit
Dit e-zine is de vierde editie in de serie Werken aan Duurzame Mobiliteit. Het doel van het e-zine is werkgevers te inspireren een duurzaam mobiliteitsbeleid in te richten.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl