Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

WAAIER – Drie psychologische weerstanden en elf manieren om ze te tackelen

WAAIER – Drie psychologische weerstanden en elf manieren om ze te tackelen

Gedrag van je doelgroep veranderen, dat is nog niet zo makkelijk. Er zijn vaak verschillende redenen waarom je doelgroep zich gedraagt zoals ze doet, en niet zoalsjij wil. Op die redenen wil je inspelen met je veranderaanpak. Maak daarom gebruik van wat je doelgroep motiveert om het gewenste gedrag te vertonen, maar houd ook rekening met wat je doelgroep tegenhoudt: de weerstanden die je doel- groep ervaart. Anders geef je gas terwijl hun handrem er nog op staat.

In samenwerking met Dijksterhuis & Van Baaren ontwikkelden we deze handige waaier met drie veelvoorkomende psychologische weerstanden en elf technieken die je kunt gebruiken om die hakken uit het zand te krijgen.

pdf – Bekijk de waaier “Ik moet helemaal niks”!

Deze waaier én de whitepaper ‘Mobiliteitsgedrag effectief veranderen: een stappenplan’ liever in print ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje via info@wijzijnbreikers.nl met daarin jouw naam, functie, bedrijf en adresgegevens. 

Hulp nodig? Schroom niet om hulp te vragen. Wij kunnen onze adviesuren onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden!

Dit is mogelijk omdat wij onderdeel uitmaken van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Hierin werkt de MRA samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid
van de regio te borgen.

Onze Breikers consultants helpen jou graag verder!

Je kunt ons bereiken via:

info@wijzijnbreikers.nl

020-7059205

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl