Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Whitepaper Deelmobiliteit

Whitepaper Deelmobiliteit

Whitepaper Deelmobiliteit

Door het vele thuiswerken stappen werkgevers op grote schaal af van vaste reiskostenvergoedingen en ook zakelijke leasewagenparken krimpen voor het eerst in jaren. Om toch op een goede manier in de reisbehoeften van medewerkers te voorzien, faciliteren steeds meer werkgevers deelmobiliteit als financieel aantrekkelijke oplossing.

Door in te zetten op deelmobiliteit bespaar je op kostbare parkeerruimte, bied je medewerkers een flexibele mobiliteitsoplossing en bespaar je mogelijk fors op je CO2-uitstoot. Onderzoek van het Kennisinstituut Mobiliteit (KIM) toont aan dat een autodeler jaarlijks 175 tot 265 kg minder CO2 uitstoot dan voordat hij of zij ging autodelen. Daarnaast draagt deelmobiliteit bij aan een betere bereikbaarheid van de regio.

Deelmobiliteit is dan ook booming: in 2020 steeg het aantal deelautogebruikers met maar liefst 42% naar 730.000.

Gemeente Amsterdam zet fors in op deelmobiliteit 

Gemeente Amsterdam werkt hard om deelmobiliteit een volwaardig alternatief te maken voor iedereen die zich in de stad wil verplaatsen. Deelmobiliteit is namelijk een van de oplossingen om mobiliteit, leefbaarheid, ruimte op straat en bereikbaarheid in de stad in balans te houden. Er wordt geëxperimenteerd met deelfietsen en deelscooters op straat en aanbieders van deelauto’s gestimuleerd om hun diensten in Amsterdam aan te bieden. De mogelijkheden voor het gebruik van deelvervoer zal de aankomende jaren alleen maar meer toenemen.

Breikers ondersteunt werkgevers kosteloos in de Metropool Regio Amsterdam 

De mobiliteitsbehoefte van elk bedrijf en elke medewerker is anders. Daarom geeft Breikers kosteloos en onafhankelijk advies op maat. Onze interactieve mobiliteitsscan is voor Breikers deelnemers zelfs gratis te gebruiken! Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van je plannen of de realisatie ervan? In veel gevallen kun je Breikers kosteloos inschakelen om tot de juiste oplossing te komen.

Om je alvast op weg te helpen hebben we een overzichtelijke whitepaper gemaakt met de meest actuele ins-and outs op gebied van Deelmobiliteit.Je kunt de whitepaper HIER GRATIS DOWNLOADEN.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl