Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Whitepaper – Vooroordelen en misvattingen over Reisgedrag

Whitepaper – Vooroordelen en misvattingen over Reisgedrag

Vooroordelen en misvattingen over het veranderen van menselijk (reis)gedrag

Waarschijnlijk heb je als werkgever ambities op het gebied van mobiliteit. Je wilt bijvoorbeeld dat medewerkers duurzamer of actiever reizen. Misschien hebben jullie zelfs al regelingen (zoals de reiskosten- en leaseregeling) aangepast. Een goed begin! Maar om menselijk (reis)gedrag blijvend te veranderen, is vaak meer nodig dan een nieuwe regeling. Je herkent het misschien wel. Jullie hebben CO2-doelstellingen en willen medewerkers vaker op de fiets krijgen. Jullie hebben daarom besloten fietsers een hogere kilometervergoeding te geven. Dat zal medewerkers die op fietsafstand wonen wel stimuleren om vaker de fiets te pakken, is jullie verwachting. Toch blijft de fietsenstalling grotendeels leeg – en de parkeerplaats vol. Het idee dat mensen wel veranderen als het geld oplevert, blijkt niet te kloppen. Er zijn nog veel meer vooroordelen en misvattingen over het veranderen van menselijk (reis)gedrag. Wij zetten er zes voor je op een rij. Natuurlijk laten we je ook zien wat wél werkt.

pdf – Bekijk de whitepaper Vooroordelen en misvattingen over Reisgedrag

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Deel je vragen met mij!

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl