Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Breikers versterkt netwerk – koplopers gezocht!

Breikers versterkt netwerk – koplopers gezocht!

Breikers is sinds 2015 uitgegroeid tot een netwerk van ruim 200 grote werkgevers in de Amsterdamse regio die werk maken van duurzame mobiliteit. Van mensen en goederen. Dat netwerk bestaat op dit moment hoofdzakelijk uit 1-op-1 relaties tussen de Breikers consultants en de aangesloten organisaties. We willen de kern van ons netwerk veel meer onderling verbinden en betrekken bij ons programma. Daarvoor is volop aanleiding: organisaties kunnen veel van elkaar leren, de ‘markt’ bruist van de innovatieve ontwikkelingen (elektrisch, Mobility as a Service, fiscaliteit), er is diverse wet- en regelgeving op komst en de bereikbaarheid van de regio staat de komende jaren onverminderd onder druk.

Netwerk van breikers Koplopers

Het idee is te komen tot een netwerk van Breikers koplopers: partijen die met Breikers aansprekende resultaten boeken, kennis willen delen en met ons mee willen denken in de verdere ontwikkeling. Een netwerk van partijen die elkaar onderling aanvullen en inspireren. Op een aantal momenten per jaar zullen gezamenlijke activiteiten worden ontplooid. Zoals altijd zal Breikers hierbij samenwerking zoeken met andere netwerken. Het is de bedoeling dat de groep een dynamisch karakter krijgt, dus om deelnemers ook zelf onderwerpen te laten agenderen en partijen te laten uitnodigen. Het team van Breikers zal vervolgens de organisatie op zich nemen.

Meld je aan!

Op dit moment maken we een ronde langs partijen om de interesse te polsen en ideeën op te halen. De eerste reacties zijn uiterst positief. Nog voor de zomer gaan we een eerste gezamenlijke bijeenkomst organiseren waarin we onderling kennis maken en afspraken maken over het vervolg. Meer weten over de koplopers van Breikers? Neem contact op met Rein Aarts, rein@wijzijnbreikers.nl of 06-12161083.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.