Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Gratis mobiliteitsadvies

Elke organisatie is anders. Daarom leveren onze gespecialiseerde consultants altijd maatwerk voor jouw mobiliteit. Je krijgt van ons advies dat helemaal afgestemd is op jullie situatie, doelen en wensen. Onafhankelijk, deskundig én zonder dat het je iets kost. Zo helpen wij je om de mobiliteit van jouw organisatie en medewerkers slimmer en duurzamer te maken.

Al bijna 300 werkgevers sloten zich aan bij Breikers. Zij gingen aan de slag om de mobiliteit van hun medewerkers en organisatie slimmer en duurzamer te maken.

Ontvang tot 40 gratis adviesuren (twv €4.000,-)

Maak gebruik van onze kennis en ons netwerk

Bezoek inspirerende webinars & live-events

Zij gingen je al voor:

De 6 stappen van het mobiliteitsadvies

We werken in 6 overzichtelijke stappen naar concreet resultaat; we starten met een intake waarin we jouw wensen bespreken, dan maken we een nulmeting van het mobiliteitsbeleid (o.a. door middel van een postcode analyse), vervolgens organiseren we een of meerdere inspiratiesessies. Op basis van de opgedane kennis, de bedrijfscultuur en wensen maken we een verbeterplan, vervolgens ondersteunen we bij de implementatie en helpen bij resultaatmetingen, en tot slot volgt een evaluatie en plannen we waar nodig een follow up in.

Samen bouwen aan Bereikbaarheid

Onze uren worden betaald vanuit het overheidsprogramma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Omdat we met ons advies behalve het belang van jou als werkgever tegelijkertijd ook het algemeen maatschappelijke belang dienen. We zorgen samen met de werkgevers die we helpen voor minder onnodige kilometers, minder files, minder tijdverlies, minder luchtvervuiling, minder CO2 en een betere bereikbaarheid van de bedrijven in de Amsterdamse regio. Met aansprekende resultaten.