Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Mobiliteitsindex voor werkgevers: laat jouw mobiliteitsbeleid scoren

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn, gebruik je mobiliteitsbeleid om die te helpen realiseren. Vul kosteloos de vragenlijst in en je ontvangt een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt. Zo laat je jouw mobiliteitsbeleid scoren.

Nulmeting

Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer een kwartier, afhankelijk van je kennis van jullie huidige mobiliteitsregelingen. Je beantwoordt vragen over je bedrijfsambities en je beleid op verschillende onderwerpen. Denk aan thuiswerken, fietsen, wagenpark en OV.

Aan de slag

Direct na het invullen zie je in één oogopslag hoe jouw mobiliteitsbeleid scoort vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten én hoe je beleid op dit moment bijdraagt aan het realiseren van je ambities.

Daarnaast krijg je een persoonlijk rapport gemaild met concrete adviezen, tips en handvatten, gebaseerd op jouw antwoorden en voorkeuren. Overzichtelijk gerangschikt in acht thema’s lees je welke kansen het meeste opleveren en/of het makkelijkst te realiseren zijn. Hiermee kun je morgen al beginnen!

Heb je liever wat hulp hierbij? We helpen je graag om je score te verbeteren! Kosteloos, net als het gebruik van de Mobiliteitsindex.

"Ik had nooit gedacht dat ik met de fiets naar kantoor zou gaan, maar nu ben ik enthousiast geraakt."

– Linda Nederstigt

Gewild instrument

De Mobiliteitsindex is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, SmartWayZ.NL, provincie Noord-Brabant, het Brabant Mobiliteitsnetwerk, Goedopweg, Zuid-Holland bereikbaar en Breikers. De vragenlijst is de afgelopen maanden volop getest, aangepast en ingezet met positieve reacties als resultaat. Kijk voor meer informatie op www.mobiliteitsindex.nl.

Zo werkt de Mobiliteitsindex voor werkgevers

Benieuwd naar jouw Mobiliteitsindex?

Vul kosteloos de vragenlijst in (kwartiertje werk) en laat jouw mobiliteitsbeleid scoren.