Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Dit zijn de beste (thuis)werkgevers van Nederland!

Dit zijn de beste (thuis)werkgevers van Nederland!

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. En met succes! Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Vandaag werd bekend gemaakt dat de bedrijven ITicon, Spectrum Elan, McCoy & Partners en Omring deze eervolle titel in Nederland hebben gewonnen.

Zo Werkt Het Award 2020

Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, besloot mobiliteitsplatform Zo Werkt Het om dit jaar een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar 2020. Een eervolle uitreiking voor werkgevers die in het afgelopen jaar het verschil hebben kunnen maken voor werknemers binnen hun organisatie.
“Het is hartverwarmend om te zien wat bedrijven het afgelopen jaar uit de kast hebben gehaald voor hun werknemers. We waren verrast door de creativiteit en oprechte aandacht voor de medewerkers die uit veel nominaties naar voren kwam. Stuk voor stuk winnaars zijn het!”, aldus Rein Aerts, initiatiefnemer van Zo Werkt Het.
 
Iedere werkgever heeft zijn of haar werknemer op een andere manier ondersteund in het thuiswerken waarbij werd gekeken naar verschillende criteria. Teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op werk, duurzame mobiliteit, meetings online en reisvoorzieningen kwamen als thema’s aan bod in de ruim 4000 nominaties.

De landelijke winnaars

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De regionale winnaars zijn bekend geworden op 15 maart. Vanochtend tussen 9:00 – 10:00 zijn de landelijke winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars.
Veel bijzondere inzendingen zijn voorbijgekomen en ook is er tijdens de uitreiking een woord gericht aan de winnaars door Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga. De felbegeerde gouden Zowie bokaal is uitgereikt aan de volgende 4 winnende bedrijven
In de categorie 0-20 werknemers: ITicon
In de categorie 20-50 werknemers: Spectrum Elan
In de categorie 50-200 werknemers: McCoy & Partners
In de categorie 200+ werknemers: Omring
Deze 4 winnaars sprongen eruit door een combinatie van het op orde hebben van thuiswerkfaciliteiten, veel aandacht voor de mens achter de medewerker, goede communicatie en bijzondere manieren om de onderlinge band sterk te houden.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobititeitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.
Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes vind je op www.zowerkthet.nl/award

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.