Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Dit zijn de vier Beste Hybride Werkgevers van het Jaar!

Dit zijn de vier Beste Hybride Werkgevers van het Jaar!

Na het succes van de uitreiking van de (Thuis)werkgever van het Jaar Award van vorig jaar, ging mobiliteitsplatform Zo Werkt Het dit jaar op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. De landelijke uitreiking vond dinsdagochtend 14 juni plaats waarbij Harrier, Bconnect, Hanzestrohm & Menzis zich met de eervolle titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar mochten kronen.

Zo Werkt Het Award 2022
In de afgelopen jaren hebben meer mensen dan ooit kennis gemaakt met het fenomeen hybride werken. Voor de ene organisatie vergde dat een hoop aanpassingen, bij de ander was het een organisch proces. Om de werkgevers in het zonnetje te zetten die nét even een stapje verder zijn gegaan voor hun werknemers, reikt Zo Werkt Het hun jaarlijkse award dit keer uit aan de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar.

“Bij de honderden inzendingen zaten inspirerende, bijzondere en hartverwarmende verhalen. Voor de jury een behoorlijke kluif, waarbij zij op verschillende criteria letten. Voorwaarde is dat ze allen de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben en dat ze daarnaast ook écht een verschil hebben kunnen maken voor de werknemers binnen hun organisatie. Zo kwamen teambuilding, duurzame mobiliteit, persoonlijke aandacht, alternatieve werkmethoden en flexibel werken als thema’s aan bod bij de inzendingen.”, aldus Rein Aarts, mede-initiatiefnemer van Zo Werkt Het. Onder andere VNO en het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat nemen deel in de jury.

Dit zijn de landelijke winnaars
De Zo Werkt Het Award wordt in vier verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De regionale winnaars zijn bekend gemaakt op dinsdag 7 juni. Vanochtend tussen 10:00 – 11:00 uur werden de landelijke winnaars van de titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars.

De eervolle titel met felbegeerde gouden bokaal is uitgereikt aan de volgende vier bedrijven:
In de categorie 0-20 werknemers Harrier accountancy-bedrijfsadvies (Groningen)
In de categorie 20-50 werknemers Bconnect (Amsterdam)
In de categorie 50-200 werknemers Hanzestrohm (Zwolle)
In de categorie 200+ werknemers Menzis (Groningen)

Landelijke winnaars van de titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsnetwerken, mogelijk gemaakt door rijk en regionale overheden, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer informatie over deze campagne vind je op https://zowerkthet.nl/winnaars-award-2022/.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.