Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Duurzaam naar het werk reizen? Lees nu editie 3 van Werken aan Duurzame Mobiliteit

Duurzaam naar het werk reizen? Lees nu editie 3 van Werken aan Duurzame Mobiliteit

De nieuwe editie van het e-zine ‘Werken aan duurzame mobiliteit #3′ is vanaf nu online te lezen. Dit e-zine is een speciale editie van de serie Werken aan duurzame mobiliteit over thuiswerken. Hierin wordt beschreven wat je kunt doen om het thuiswerken zo goed mogelijk in te richten voor werknemers en welke voordelen dat heeft voor jou als werkgever.
Thuiswerken blijft belangrijk. Daarom staan in deze editie tips die jou als werkgever helpen om werknemers op te roepen zoveel mogelijk thuis te werken als de werkzaamheden dat toelaten. Wie wel moet reizen, vermijdt drukke bestemmingen en reist op rustige tijden als het kan.

Ontvang hulp van regionale werkgeversnetwerken
Om thuiswerken (en een bewuste keuze voor de manier van reizen) te stimuleren, kun je daarnaast een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen en vergoedingen. Je kunt ook terecht bij regionale werkgeversnetwerken in heel Nederland voor (kosteloos) advies op maat en inspiratie uit praktijkvoorbeelden, zoals in de Metropoolregio Amsterdam bij Breikers.

Praktijkvoorbeelden
In het e-zine staan twee praktijkvoorbeelden: het Groningse ROC Noorderpoort, dat data inzet om de spits te mijden en financieel dienstverlener Bovemij, dat de reiskostenvergoeding liet doorlopen om een ergonomische werkplaats thuis financieel mogelijk te maken voor werknemers.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.