Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Ervaar zelf de voordelen van een elektrische bestelauto. Probeer nu 3 dagen gratis een model naar keuze!

Ervaar zelf de voordelen van een elektrische bestelauto. Probeer nu 3 dagen gratis een model naar keuze!

Vanaf 2025 mogen alleen uitstootvrije bedrijfsauto’s nog binnen de Ring A10 rijden. Het doel is de luchtkwaliteit in de Amsterdamse binnenstad te verbeteren. Elektrische bestelauto’s zijn dus de toekomst!
Ervaar het zelf en probeer nu 3 dagen lang gratis een gloednieuwe elektrische bestelauto. Ook berekenen wij kosteloos wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert. Vul het formulier op de website in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. We bekijken daarbij welke voertuigen je nu inzet, naar het jaar- en dagkilometrage, het gewenste laadgewicht en het opladen van de voertuigen. Waar wacht je nog op?

Meld je aan via zowerkthetindestadslogistiek.nl/probeer-actie, en kies direct uit een van deze modellen:

Nissan e-NV200
De Nissan e-NV200 is een goede bedrijfsauto voor in de stad. Net als de andere demovoertuigen draagt deze elektrische bedrijfsauto goed bij aan de doelstelling om in 2025 de luchtkwaliteit in Amsterdam te verbeteren.

Opel Vivaro-e

De Opel Vivaro-e is verkozen tot International Van of the Year 2021.

 

Mercedes Benz E-Vito
De eVito bestelauto van Mercedes is een goede oplossing voor planbare routes in de stad.

Mercedes eSprinter

De Mercedes eSprinter is een fijne oplossing voor bezorgingen of vervoer in de stad zonder schadelijke uitstoot. De Mercedes bestelauto heeft een laadvolume van 11 m3 en kan hierdoor voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden.

 

MAB eTGE

De MAN eTGE is een volledig elektrische bestelauto die rijdt zonder schadelijke uitstoot en daarnaast is de bestelauto nagenoeg geluidloos.

Gratis E-Besteladvies

Wij berekenen kosteloos wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we welke voertuigen je inzet en kijken we o.a. naar het jaar- en dagkilometrage, het gewenst laadgewicht en het opladen van de voertuigen.

Tijdelijk Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de actie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.We bieden deze service aan in samenwerking met ChargeMakers.Meld je aan via zowerkthetindestadslogistiek.nl/probeer-actie.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.